|
|
Konu Araçları |
alıcağı, ameliyat, kepçe, kulağın, sonrası, sonrası or kepçe, şekil |
Kepçe Kulağın Ameliyat Sonrası/Kepçe Kulağın Ameliyat Sonrası Alıcağı Şekil |
06-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kepçe Kulağın Ameliyat Sonrası/Kepçe Kulağın Ameliyat Sonrası Alıcağı ŞekilÜyeler Görebilir ] alacağı şekle doktor ve hasta beraber karar verir Ayna karşısında, ben hastamın arkasına geçerek, Üyeler Görebilir ] tamamen ortaya koyarak ve arkadan parmaklarımla hangi bölgenin ne kadar açı ile geriye ya da ileriye gitmesi gerektiğini göstererek, bir ön algılama sağlamaya çalışıyorum Bunu bilgisayar animasyonuyla yaptığınızda bu kadar iyi bir his vermiyor hastamıza O yüzden bunu beraber yapıp, beraber karar veriyoruz Bazen hastanın kendisi gösteriyor ne kadar farklılık olması gerektiğini, ben de doğal anatomik dengeleri gösteriyorum ve beraber karar veriyoruz Doğal görünüm için doktorunuza 'Üyeler Görebilir ]' verin Hastanın fikri çok önemli Fakat bazen kulağın üst kepçesinin fazla geride olmasını isteyen insanlar oluyor Orada buradaki basamak sırasının nasıl olması gerektiğini, doğalın ne olduğunu iyi anlatmak lazım Bunu anlattığınız zaman hastamız ikna oluyor Aksi takdirde çekilmiş ve geriye doğru yapışmış ve hiç de doğal gözükmeyen, anatomisi bozuk bir kulak görüntüsü oluşabilir |
|