Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2018, online, oyunlar, private, serverler, tanıtımlar

Private Serverler, Online Oyunlar, Tanıtımlar 2018

Eski 11-18-2017   #1
delaporta444

Private Serverler, Online Oyunlar, Tanıtımlar 2018

Knight OnLineDünyada yeni bir fırtınaDoğu Asya,Avrupa ve Amerikayı etkisi almış durumundaYaklaşık 10 milyon oyuncu bir ırk seçip karşı ırkla mücadale halindeK2Network şirketi gerçekten iyi bir kazanç sağlamış durumundaNiye mi?Oyuna rahatça girebilmek ve birtakım olanaklardan faydalanmak için Premium ve Knight Cash denilen paket alınıyorOyun her ne kadar free2play bir oyun olsa da yeni gelen yüklemelerle artık Premiumsuz oyuncuların oynaması zorlaşıyor
Knight OnLine oynayanlarHiç düşündünüz mü?Harcadıınız paralar nereye gidiyor?Premium servisinin 3 paketi varBronze,Silver Ve Gold PremiumBronze Premium 895 dolar,Silver Premium 1995 dolar,Gold Premium 2495 dolarİşte basit bir hesaplama:K2Network Firması Oyunda 64 milyon Premiumlu oyuncu olduunu söylüyorEn ucuzundan 64 milyon oyuncuda Bronze premium olsa Aylık ortalama 57280000 milyon dolarYıllık Ortalama 687260000 dolarOyunun 3 yıldır olduğunu varsayarsak elde edilen kazanç 3 milyar dolara yakın bir paraBu kadar para nereye gidiyor
Knight OnLine Kurucusu server tanıtım firma K2Network Masonlardan oluşan bir kurumMasonlar İsraille İşbirlikçilik yapıyorlarYani verdiğiniz Premium amaçlı paralar başka bir ülkenin masum insalarını öldürmek için harcanıyorDaha da ilginci,Knight OnLine kurulurken asıl amaç,bu oyundaki iyi oyuncularla gizli görüşerek onlara askeri eğitim vermekti!!Böylece bu oyuncuların stratejik planlarıyla olabilecek bir savaşta saldırı ve savunma amaçlı plan yapılacakti!!Ama Knight OnLine oyunu popülerleşince bu keriz(!) oyunculardan para kazanarak bu paraları masum insanlari öldürmek için kullanmakda hiç de kötü bir fikir değildi onlara göreKnight Online server tanıtımı oyuncuları uyanın artık!!!Sizin verdiğiniz parayla masumlar ölüyorBuna dur demek sizin elinizde
Michael Gray

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com