Oğlak Ayı Aralık Ayı 2013 Burç Yorumu |
12-02-2013 | #1 |
Şengül Şirin
|
Oğlak Ayı Aralık Ayı 2013 Burç YorumuOĞLAK BURCU ARALIK AYI BURÇ YORUMU Gökyüzü haftanın ilk 2 günü öfke ile söyleyeceğiniz sözlerin yıkıcı etkileri ile karşı karşıya kalabileceğiniz yönünde uyarıyor sizleri Daima siz haklı olamaz ya da her şeyi herkesten çok siz bilemezsiniz 3 Aralıkta Yay burcunda gerçekleşecek Yeni ay enerjisi ile kendinize ruhunuzun derinliklerine karanlık ve aydınlık yönlerinize yönelin ve değerlendirmelerde bulunun Ayı görecek bir konuma outrun mavi bir mum yakın ve Ay’ın enerjisinin ruhunuzu iyileştirmesine izin verin… Her insanın ruhunda yaşayan bir iyi bir kötü tarafı vardır Ruhumuzda benliğimizde Bir Meleğimiz Bir de Şeytanımız! Öncelikle vermeniz gereken karar Meleğinizimi güçlendirecek Şeytanınıza teslim olup başta sizi sonra sevdiklerinizi yıkıp geçmesine izinmi vereceksiniz tercihte seçimde sizin! İş hayatınızda aktif ve girişimci davranmalı iş birlikleri ile var olan şartları iyileştirmek için çaba göstermelisiniz Özel yaşamınızda da sürekli Ben Ben Ben diyerek karşınızdaki insanın düşüncelerini görmezden gelmemeli ilişkinize saygı duymuyorsanız birey olarak ona saygı duymanız gerektiğini hatırlayarak hareket etmelisiniz 17 Aralıkta İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi sağlığınızla ilgili konularda etkili olabilir bu dönemde ruh ve beden sağlığınıza özen göstermeli ve öfke kontrolünü yapmayı başarmalısınız Kariyer hayatınızda ise yükselen enerjiniz ve başkalarından gelecek olumlu teklifler söz konusu olabilir, Bu dönemde aktif ve girişimci davranın hızlı düşünüp hızlı kararlar almalı şans ayağınıza kadar gelmişken akıllıca değerlendirmeyi bilmelisiniz 21 Aralıkta; Güzellikler ve Aşkın gezegeni Venüs’ün ‘’R’’ Hareketine başlaması ile duygusal hayatınızda ektiğinizi biçeceksiniz Yaptıklarınızdan hoşnut değilseniz şu anda sergileyeceğiniz olumlu ve yapıcı tutumunuz olası pek çok sorunu aşmanıza yardımcı olabilir hayata aşka yeni bir sayfa açabililirsiniz… Aralık şanslı günleriniz: 1 5 9 12 13 14 19 23 24 27 Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 3 4 6 10 18 20 25 30 31 Astrolog Şenay Yangel