27 Karabela Feat. Tehlike 27 Mc - Bensiz Mutlu Oldun Mu? |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
27 Karabela Feat. Tehlike 27 Mc - Bensiz Mutlu Oldun Mu?[27 Karabela] Aldatmak kolaydir aldattinda ne oldu? Tenin baska tene degdi basin mi goge erdi? Soyle yar soyle O mu daha iyi optu seni Soyle yar soyle O mu daha cok kokladi seni Soyle Soyle Vicdansizsin Soyle sevdigim soyle bensiz mutlu oldun mu Baskasinin koynunda yaprak gibi soldun mu Aglarmisin sessizce beklermisin gunlerce Cok sevdigim birtanem simdi hangi ellerde Sil bakalim herseyi silmek oyle kolay mi Tas bastim bagrima gozyaslarin akar mi Yarim benden uzakta ancak oda yanar mi Yagmur yagsa sokakta gozu beni arar mi Benden gittigin gunu takvimlerden sildim Gizli gizli agladim susmayida bilmedim Sana ait olan kalbimi kimseye vermedim Allah sahittir gulum kimseleri sevmedim [Tehlike 27 Mc] Yalnizim ve yorgunum sensiz gecer gunlerim Mutlumusun sevgilim bunu bilmek isterim Ben kapattim kalbimi iste senin eserin Soylesene sevgilim birdaha severmiyim Karanlik gecelerim benim tek sirdasim Oysa sendin bir zamanlar benim can yoldasim Anladim ki simdi ben bos yere yanmisim Kalbime sapladigin hanceri cikaramadim Nefret ediyorum senden o yalanci gozlerinden Iste dinle son eseri bu kirilan kalemden Gozlerindi beni beni benden eden Cok yoruldum bunun icin bundan sonra sevemem Bosunaymis sevgimede bosunaymis hislerim Istedigin oldu bak simdi gidebilirsin Yalnizim ve sensizim yorgunum ve oyleyim Sen *****nin birisin bense bunu gormedim [27 Karabela] Soyle sevdigim soyle bensiz mutlu soldun mu Baskasinin koynunda yaprak gibi soldun mu Aglarmisin sessizce beklermisin gunlerce Cok sevdigim birtanem simdi hangi ellerde |
|