Ayla Çelik~Şarkı Sözleri |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayla Çelik~Şarkı SözleriAyla Çelik Mavi Ortancalar Perdeleri kapadım duvarlara dokundum Bu odada son günüm gidiyorum Bir vapur sesi kadar kısa sürecek yolum İlk adımda dönerim biliyorum Bi kazağını aldım kokun yanımda dursun Bide çay bardağını boş olsa da her yudum Gitmeye karar verdim neden ağlıyorum Çiçekleri suladım üç gün onlara yeter Mavi ortancalar belki boya ister Komşulara söyleme ne olur birkaç zaman Şimdilik bilmesinler Resimler silindi burada zaman tükendi Yılları kilitledim gidiyorum Bir vapur sesi kadar kısa sürecek yolum İlk adımda dönerim biliyorum Bi kazağını aldım kokun yanımda dursun Bide çay bardağını boş olsa da her yudum Gitmeye karar verdim neden ağlıyorum Çiçekleri suladım üç gün onlara yeter Mavi ortancalar belki boya ister Komşulara söyleme ne olur birkaç zaman Şimdilik bilmesinler Şimdilik bilmesinler, şimdilik bilmesinler |
11-29-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayla Çelik~Şarkı SözleriAğlama Babacığım Meğer ne kadar küçükmüş dünya Hiçbir yere sığamıyorum Çaresizliğim dipte sevdalarım yenik Aldım başımı gidiyorum Herkes kadar masumum Herkes kadar yalancı Ellerim diken dolu hayallerim bitkin En az benim kadar yorgun hancı Ağlama babacığım benim için Başını dik tut elbet geçer Kötülere hüküm vermek Tanrının işi Bize affetmek düşer Ağlama babacığım benim için Başını eğme hiç elbet geçer Kötülere hüküm vermek Tanrının işi Bize affetmek düşer Herkes kadar masumum Herkes kadar yalancı Ellerim diken dolu hayallerim bitkin En az benim kadar yorgun hancı Ağlama babacığım benim için Başını dik tut elbet geçer Kötülere hüküm vermek Tanrının işi Bize affetmek düşer Ağlama babacığım benim için Başını eğme hiç elbet geçer Kötülere hüküm vermek Tanrının işi Bize affetmek düşer |
11-29-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayla Çelik~Şarkı SözleriLAVANTA Hadi beni inandır sevdiğine Hadi bana her şey şakaydı de Yeri göğü kucaklayan kalbin Saramadı bir tek beni niye Olmuyor zorlamakla biliyorum Kader gelip soru sormaz üstelik Bu kez bil ki sen değil ben gidiyorum Acım büyük ama yıkmaz şimdilik Daha ne denir ki ayrılık anında Hadi hakkını helal et uğurla beni Hadi sana küsmedim bile düşünme beni Gün olur aklına sendeyimcom gelirse eğer Bir demet Lavanta hatırlatır beni Ben hazırım giyindim yokluğunu Alışırım derdin bitek bu mu? Uzun uzun düşündüm dün gece Gördüğüm bir tek yolun sonu Olmuyor zorlamakla biliyorum Kader gelip soru sormaz üstelik Bu kez bil ki sen değil ben gidiyorum Acım büyük ama yıkmaz şimdilik Daha ne denir ki ayrılık anında Hadi hakkını helal et uğurla beni Hadi sana küsmedim bile düşünme beni Gün olur aklına gelirse eğer Bir demet Lavanta hatırlatır beni… |
11-29-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayla Çelik~Şarkı SözleriANLARSIN YA Anlatacak bir hikayem olmalı Yıllar sonra gülümseten beni Anlatacak bir hikayem olmalı Yıllar sonra iç çektiren bana Güneş batmadan biraz önce Sıcak kumların üzerinde Şemsiyeli minik kokteyller İçerken sevdiklerimle Unutur muyum seni Lay la lay la lay la lay Lay la lay la lay la lay Lay la lay la lay la lay La lay la lay la lay anlarsın ya Bi yerlerde birkaç iz bırakmalı Yıllar sonra hatırlatan beni Keyifli birkaç anı yaratmalı Yıllar sonra oh dedirten bana Görmüş geçirmiş bir iskele Meraklı birkaç küçük velet Henüz daha kavak yelleri Gezinirken tepelerde Unutur muyum seni Lay la lay la lay la lay Lay la lay la lay la lay Lay la lay la lay la lay La lay la lay la lay anlarsın ya |
11-29-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayla Çelik~Şarkı SözleriBİ DÖNEBİLSEM Seni görmek şaşırtmıyor bile kader Acaba bu sefer ki planın ne Al beni savur beni paramparça et Acaba bu seferki günahım ne Gezdiğim sokaklar karanlık Çıkmazda bütün sevdalarım Yıpranmış yıllarca üstelik Kirlenmiş bütün dualarım Kimse kalmamış yanımda bak Bi dönebilsem geriye bi dönebilsem Bi görebilsem kendimi bi görebilsem Çekip alsam gizlice yüzüme baksam sadece Kime güvendim diyebilsem Bi dönebilsem geriye bi dönebilsem Bi görebilsem kendimi bi görebilsem Çekip alsam gizlice yüzüme baksam sadece Kime güvendim diyebilsem |
11-29-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayla Çelik~Şarkı SözleriBİ SELAM GÖNDER Sevdiğini bilmesem Gördüğünü görmesem Beklemek yaralardı Ne yapsam ne desem Düşünüp nereye gitsem Acaba bizi kim onarırdı Sevdiğini bilmesem Hatalarımı görmesem Beklemek yaralardı Ne yapsam ne desem Düşünüp nereye gitsem Acaba bizi kim onarırdı Geri geri gitmez hayat Dünle oyalanılmaz Bi selam gönder bari İyi gelir inanılmaz Ne kadar beklemem gerekirse beklerim Ne kadar sabretmem lazımsa işim bu benim Utanıp perdeler çekilirken karanlığa doğru Bana gel aydınlansın evim Sevdiğini bilmesem Gördüğünü görmesem Beklemek yaralardı Ne yapsam ne desem Düşünüp nereye gitsem Acaba bizi kim onarırdı Geri geri gitmez hayat Dünle oyalanılmaz Bi selam gönder bari İyi gelir inanılmaz Ne kadar beklemem gerekirse beklerim Ne kadar sabretmem lazımsa işim bu benim Utanıp perdeler çekilirken karanlığa doğru Bana gel aydınlansın evim |
11-29-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayla Çelik~Şarkı SözleriBU GECE OLMAZ Bu gece yalnız olmak istemiyorum Bu gece olmaz bu gece olmaz Bu gece seni düşünmek istemiyorum Bu gece olmaz bu gece olmaz Cevapsız kalan sorular Vakitli vakitsiz anılar Gözlerinde zavallı iki yaş Görmeyi istemiyorum Birikmiş sıkan konular Haklı haksız yorumlar Anlayışlı birkaç arkadaş Görmeyi istemiyorum Bu gece olmaz Bu gece olmaz Bu gece olmaz Bu gece yalnız olmak istemiyorum Bu gece olmaz bu gece olmaz Düşünüp düşünüp kurmak istemiyorum Bu gece olmaz bu gece olmaz El değmemiş kadehler Suçlu suçlu bakan o çicekler Arka fonda slow bir müzik Dinlemek istemiyorum Hiç bitmeyen özürler Yerli yersiz hüzünler Gözlerinde zavallı iki yaş Görmeyi istemiyorum Bu gece olmaz Bu gece olmaz Bu gece olmaz Cevapsız kalan sorular Vakitli vakitsiz anılar Gözlerinde zavallı iki yaş Görmeyi istemiyorum El değmemiş kadehler Suçlu suçlu bakan o çiçekler Arka fonda slow bir müzik Dinlemek istemiyorum Bu gece olmaz Bu gece olmaz Bu gece olmaz |
11-29-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayla Çelik~Şarkı SözleriDÜNYA DÖNER Her gün yeniden düşünüp Temize çekiyorum kendimi Geride bırakılmak çok zor şeymiş Eşyalar gibi Her defa sana en yakın Birine tutunmak istersin Üst üste gelir tekmeler Nihayet bitersin Bi şey değişmez Bi şey hep aynı kalır Yaşar ve görmek istersin Birileri hep kazanır Birileri kaybeder Hiç önemseme dünya döner Birileri hep el açar Birileri hükmeder Hiç umursama dünya döner Her gün evirip çevirip Temize çekiyorum kendimi Böyle unutulmak çok zor şeymiş Yokmuşsun gibi Her defa sana en yakın Birine tutunmak istersin Üst üste gelir tekmeler Nihayet bitersin Bi şey değişmez Bi şey hep aynı kalır Yaşar ve görmek istersin Birileri hep kazanır Birileri kaybeder Hiç önemseme dünya döner Birileri hep el açar Birileri hükmeder Hiç umursama dünya döner Dünya döner, dünya döner, dünya döner |
11-29-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayla Çelik~Şarkı SözleriYANILMIŞIM İster yakında ister uzakta Nerde olduğum fark etmez Salaş barlarda sarhoş adımlarda Her an her şartta değişmez İster sevinçli ister kederli Ne halde olduğum fark etmez Günlük telaşlarda ibretlik aşklarda Her an her şartta değişmez Sen kalbimin atması gibisin Nereye gitsem gelir peşimden hasretin Sen tek başına yaşama sebebisin Birisi söylesin nasıl bir şeysin Geride kaldı sanmıştım yanılmışım Birisi çaldı sanmıştım yanılmışım Yerine koymam imkansız hiç kimseyi Gel al ne olur çekip beni İster sevinçli ister kederli Ne halde olduğum fark etmez Günlük telaşlarda ibretlik aşklarda Her an her şartta değişmez Sen kalbimin atması gibisin Nereye gitsem gelir peşimden hasretin Sen tek başına yaşama sebebisin Birisi söylesin nasıl bir şeysin Geride kaldı sanmıştım yanılmışım Birisi çaldı sanmıştım yanılmışım Yerine koymam imkansız hiç kimseyi Gel al ne olur çekip beni Gel al ne olur çekip beni |
|