2011'De Ünlüler Tatile Nereye Gidiyorlar |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
2011'De Ünlüler Tatile Nereye Gidiyorlar2011'de Ünlüler tatile nereye gidiyorlar Yazın gelmesiyle cemiyet hayatının sevilen isimleri de deniz, kum ve güneşin tadını doya sıya çıkaracakları tatil planlarını yaptı Peki kimler, nerede tatil yapacak? İşte elitlerin tatil rotaları DENİZ BERDAN Bu yaz da tatilimi ailemle ilk önce Göcekte ardından da Bodrumda geçirmeyi planlıyoruz DİDEM ANTEBİ Biz temmuzda ailemizle ve arkadaşlarımızla önce Bodrumda Maçakızı Otelde olacağız Ardından İzzet ile baş başa St Tropezye gitmeyi planlıyoruz Ağustos ayında ise yine Mila ve kalabalık bir arkadaş grubuyla Çeşmede olacağız ZEYNEP ÜSTÜNEL Bu seneki tatil rotamız Çeşme olacak Temmuz ayının başında gitmeyi düşünüyoruz ve okullar açılana kadar da kısmetse orada kalacağız Sadece 20 Temmuzda Açıkkapı Sosyal Sorumluluk Derneğinin de içinde bulunduğu, Ömer Karacan ve Alasdair Dundasın Türkiyeye ilk defa getirdikleri Roberto Bolle and Friends bale gösterisi için İstanbula dönmeyi düşünüyorum SİREN ERTAN ÇARMIKLI Eşimle birlikte rotalarımız bu yazda pek değişmeyecek aslında İşim sebebiyle yaz boyunca hafta içi İstanbuldan ayrılmam mümkün olmuyor ama her hafta sonu Çeşmedeki otelimiz 7800e, eşimin yanına uçuyorum Kendimize tatil olarak ayırdığım günlerde, Ravello, Monaco ve St Tropezye gideceğiz Sonbahara doğru ise yakın arkadaşlarımızı Güneydeki teknemize toplayıp keyifli bir hafta geçirmek arzusundayım ESRA OFLAZ GÜVENKAYA Biz bu yaz tatiline haziranda Sicilyadan başladık Toarmina Etna Yanardağının eteklerinde muazzam güzellikte bir Sicilya kasabası Doğa ve tarih iç içe gecmiş Atlantis Bayde konakladık Tabi ki Baba filminin çekildiği Savoca ve Forzadagro kasabalarına da uğrayacağız Temmuz ve ağustos aylarında ise Bodrumda olacağız birkaç haftalığına Eylülde ise Orient Expressin teknesiyle Burma ve Mynamara gideceğiz AYŞE KUCUROĞLU Bir süre İstanbulda olacağız O zamanlarda çocuklar Hidayet Basketbol Okullarında yaz programlarına katılacaklar Osman ise Party Kidste yüzme programına katılacak Ardından ailece San Diego programımız var Yaz ortalarında da kızım Suna ile birlikte Londraya gitmeyi planlıyoruz MARTHA GRAEFF Ben bu yaz tatilini Türkiye de değil, yurtdışında geçirmeyi planlıyorum Zaten işim dolayısıyla genellikle çok sık seyahat ediyorum Tatil için ise planım bu sene St Tropezde olmak ETEL BALER Bu yaz ağustos ayında sıcaklarından kaçmak için gemiyle İsveç ve Norveçe gitmeyi planlıyoruz Temmuz ayında Lüksemburga gidip kardeşimi göreceğim Onun dışında belki bir kez Bodruma gideriz ama sadece deniz ve güneş içeren tatiller bana göre değil Tatil deyince müzeler, sanat, değişik yaşam şekilleri ve farklı fikirlerden ilham almayı seviyorum DEMET KUTLUAY Bu sene çocuklarla beraber beş haftalık bir tatile çıkacağız Gideceğimiz yerler de Fethiye, Çeşme ve Bodrum olacak ASLI ŞEN Yaz tatilini ailece Bodrumda geçirmeyi planlıyoruz Temmuz ve ağustos aylarında kısa aralıklarla komşu adalara sevdiğimiz arkadaşlarımızla ufak kaçamaklar da yapacağımızı umuyorum ELİF GÖNLÜM Bu sene tatil sezonumuz diğer yıllara göre erken başladı Eşim Keremin lig maçları biter bitmez Çeşmede, ardından da Bodrumda dinlendik Bundan sonraki tatil rotamız ise Alaçatıdaki yazlık evimiz olacak Milli takım çalışmalarına gidene kadar eşim ve oğlumla orada geçirmeyi planlıyoruz tatili Tüm yaz wind sörf yapmak için Alacatıdaki yazlığımızda oğlumla olacağım Temmuz sonu gibi yine Bodruma arada bir giderim Yaz sonunda Avrupa Şampiyonası bittikten sonra eşimle baş başa bir Avrupa tatili düşünüyoruz AZADE BALKANER Haziranda annemin doğum günü nedeniyle kendisine sürpriz yapıp bir yurtdışı seyahati hazırladım Temmuz ayında da babamın doğum günü için onunla bir mavi yolculuk yapmayı planlıyorum Hemen ardından anneannemin de doğum günü olduğu için kendisi nereye isterse oraya gitmeyi planlıyorum Tabi ki ara ara Çeşme, Bodrum ve Antalya arasında arkadaşlarımla mekik dokuyacağım DİLEK HANİF Kızım ve çok yakın bir dostumla birkaç hafta içerisinde tatilimizi geçirmek üzere Sicilyaya gideceğiz DİLRUBA SARIYER ÇELEPÇİ Eşimle birlikte temmuz ortasında Fethiye Hillsidea gideceğiz Sonra da hafta sonlarını Bodrum ve Çeşmede geçirmeyi planlıyoruz ALEGRA LEVİ Temmuz başı Ayvalık Bademlike Şebnem ve Mehmet Derelinin davetlisi olarak gideceğim Daha sonra Hande Kazanovanın İtalya Como Gölündeki düğününe gidiyorum 15 Temmuzda Ayşe Erdem ile birlikte Bodrumda olacağım Ağustosta da patronum Emine Ersan ile iş için New York ve Los Angelesa gideceğiz MELDA TUNA Yazın büyük bir kısmında iş için Çeşmede açtığımız Memos by Şamdanda olacağım Onun dışında tatil için Cunda ve Yunan adalarına gitmeyi düşünüyorum MAİDE KURTTEPELİ Bu yaz yine Çeşmede olacağım İzmirli olduğum için bu şekilde hasret gideriyorum herkesle, birçok dostumu görme fırsatım oluyor Bu yaz birlikte olacağım yakınlarım ise babam, ablam, minik köpekleri Reks, Amerikada yaşayan bir arkadaşım Dora ve İzmirde yaşayan dostlarım olacak FATOŞ SARIGÜL İlk tatilimizi eşimle baş başa önce İtalya Positanoda ve sonra da Capride yaptık Temmuzun ilk haftasında ise kızımız Ayşenazla Fethiye Hillsideda ailece tatil yapacağız Temmuzun 15inden Ramazan ayına kadar da kızımla Bodrumda kalmayı planlıyorum Eşim işleri dolayısıyla hafta sonları yanımızda olabilecek Bodrumda zaten pek çok arkadaşımız var, onlarla da keyifli vakit geçirmeyi planlıyoruz NİL UYGUNER Bu sene yaz, hamileliğimin 7 ayı ve sonrasına denk geliyor Bu nedenle temmuz itibarıyla yaklaşık bir buçuk aylığına ailemin Bodrumdaki evine gidecegiz Eşim Burak, oğlu Emi , kardeşim Begüm, eşi Serkan, annem ve babam da bizimle birlikte olacaklar Anlayacağınız tüm ailemin bir arada olduğu bir yaz olacak Kaynak; Şamdan Plus |
|