Gülümseyin Biraz |
02-10-2010 | #1 |
\Hale\
|
Gülümseyin BirazToplamda Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 YTL" diyor Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapatıyoruz Mesaj alındı "Seviyor musun?" dedim, "Seviyorum" dedi "Ne kadar?" dedim, "Çok" dedi "Ne kadar çok?" dedim "Her akşam eve gelip dırdırını çekecek kadar çok" dedi Sustum Potansiyel müşteri Kırmızı ışıkta durduğum anda yanımdan iki motosikletli ışık hızında ve tek tekerlek üzerinde geçti Ben ağzım açık olayı izlerken yanıma yanaşan 112 ambulansından doktor camı açtı ve bana: ''Gördün mü bizim müşterileri Hey maşallah!'' dedi ******** 1 Nisan şakası 1 Nisan sabahı kocamdan mesaj geldi; "Karıma akşama toplantım var diyeceğim Hazırlan hayatım, yedi gibi gelirim" 1 Nisan şakası olduğunu bildiğimden, hemen cevap verdim tabii "Aşkım kocamın akşama toplantısı varmış, ev müsait bekliyorum" Sinirden köpürmüş, öyle şaka yapılır mıymış? Yaptım gitti! GÜZELLLLLLLLLLLLL Cadaloz kaynana İş arkadaşımın düğünündeyiz Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı" 30000 bakımı Yengemin burun ameliyatından sonra elinde bir demet çiçekle gelen abimin inceliğini, kurduğu cümleyle daha bir iyi anladık "Hatun kokla bakayım burnun çalışıyor mu?" Lamba Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta geçtim Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: "Bacım o geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa"
02-10-2010 | #2 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Gülümseyin Biraz
02-10-2010 | #3 |
Aragorn561
|
Cevap : Gülümseyin Birazgece gece güldürdün valla,ALLAH'da seni güldürsün inşallah Teşekkürler
02-10-2010 | #4 |
Yar'e
|
Cevap : Gülümseyin BirazCadaloz kaynana İş arkadaşımın düğünündeyiz Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı" Tesbit süper
~ Seven, sevdiğinin sözünü, başkalarının sözüne tercih eder ~ Seven, sevdiğinin sohbetini, başkalarının sohbetine tercih eder ~ Seven, sevdiğini memnun etmeyi, başkalarını memnun etmeye tercih eder İmam Gazâli (ra)
|
|