Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biraz, gülümseyin

Gülümseyin Biraz

Eski 02-10-2010   #1
\Hale\

Gülümseyin Biraz

Toplamda
Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 YTL" diyor Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapatıyoruz

Mesaj alındı
"Seviyor musun?" dedim, "Seviyorum" dedi "Ne kadar?" dedim, "Çok" dedi "Ne kadar çok?" dedim "Her akşam eve gelip dırdırını çekecek kadar çok" dedi Sustum

Potansiyel müşteri
Kırmızı ışıkta durduğum anda yanımdan iki motosikletli ışık hızında ve tek tekerlek üzerinde geçti Ben ağzım açık olayı izlerken yanıma yanaşan 112 ambulansından doktor camı açtı ve bana: ''Gördün mü bizim müşterileri Hey maşallah!'' dedi ********

1 Nisan şakası
1 Nisan sabahı kocamdan mesaj geldi; "Karıma akşama toplantım var diyeceğim Hazırlan hayatım, yedi gibi gelirim" 1 Nisan şakası olduğunu bildiğimden, hemen cevap verdim tabii "Aşkım kocamın akşama toplantısı varmış, ev müsait bekliyorum" Sinirden köpürmüş, öyle şaka yapılır mıymış? Yaptım gitti!
GÜZELLLLLLLLLLLLL

Cadaloz kaynana
İş arkadaşımın düğünündeyiz Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı"

30000 bakımı
Yengemin burun ameliyatından sonra elinde bir demet çiçekle gelen abimin inceliğini, kurduğu cümleyle daha bir iyi anladık "Hatun kokla bakayım burnun çalışıyor mu?"

Lamba
Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta geçtim Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: "Bacım o geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa"

Cevap : Gülümseyin Biraz

Eski 02-10-2010   #2
Şengül Şirin

Eski 02-10-2010   #3
Aragorn561

gece gece güldürdün valla,ALLAH'da seni güldürsün inşallah

Teşekkürler

Eski 02-10-2010   #4
Yar'e

Cadaloz kaynana
İş arkadaşımın düğünündeyiz Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı"

Tesbit süper

İmam Gazâli (ra)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-31-2010   #5
seyito

süper süper koptum yavf
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com