Kendine İyi Bak :D |
02-09-2010 | #1 |
bukett
|
Kendine İyi Bak :DKendine iyi bak - nereme bakiyim, üstümde başımda bi şey göremedim ben ya da - kendine iyi bak - sagol aslanım, görüşürüz sen de benim kendime baktığımdan daha iyi bak - kendine iyi bak - olur, soylerim - kendine iyi bak - evde ayna yok - kendine iyi bak - dusuk ihtimal ama bakarim -kendine iyi bak -bakarım koçum senin gözün kalmasın yeter - kendin' e iyi bak - kendin kim? - kendine iyi bak - bakmak önemli değil önemli olan görmektir, dışarıda yaşadığın her tecrübe aslında kendini keşfetmen için hede hödö - ulan marjinal olacam diye maymuna döndün iyi niyetle bir şey söyledim sağol dersin geçersin sözlüğe girdin diye maymun mu olman gerekiyor? - pardon abi hayır, kendime kötü bakmayı tercih ediyorum bu sefer -kendine iyi bak -anan baksin - kendine iyi bak - sana ne? elalemin derdi seni mi gerdi? - kendine iyi bak - bakarsam bağ bakmazsam dağ mı olacak? -kendine iyi bak -sen kendine bak be! -kendine iyi bak -ben su icmem! -kendine iyi bak -hangi açıdan ? -kendine iyi bak -görebilseydim bakardım -kendine iyi bak -ben baktım yanlış bişey göremedim ne vardı? - kendine iy bak - - kendine iyi bak biladerim - - şşş sana söylüyorum cevap versene lan - - tamam bakıma gidiyorum -kendine iyi bak baak baak baak!gider ayak emir de verirmiş!
02-10-2010 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : Kendine İyi Bak :DKomedi bölümüne taşınmıştır orası daha uygun