Aralık Ayının En Başarılı Üyeleri: Gökkuşağı ve KRDNZ / 2009 |
01-06-2010 | #1 |
Şengül Şirin
|
Aralık Ayının En Başarılı Üyeleri: Gökkuşağı ve KRDNZ / 2009Uzunca bir süredir istikrardan hiç taviz vermeden birbirinden güzel konuları özenle hazırlayarak bizlere sunan Sevgili Gökkuşağı ve KRDNZ gerçekleştirdiği bu takdire şayan katılımlarıyla Aralık ayının en başarılı üyeleri seçilmiştir Arkadaşlarımızı tebrik etmeyi ihmal etmeyelim lütfen
01-06-2010 | #2 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyeleri: Gökkuşağı ve KRDNZ / 2009Paylaşmak ile "paylaşmak" arasındaki farkın en açık örneğini sergiliyorlar bizlere Şüphesiz teşekkürü fazlasıyla hakediyorlar Teşekkürler arkadaşlar |
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyeleri: Gökkuşağı ve KRDNZ / 2009 |
01-06-2010 | #3 |
KRDNZ
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyeleri: Gökkuşağı ve KRDNZ / 2009Güzel yorumlarınızdan dolayı ben teşekkür ederim asıl Ayın üyesi olduğum için de şaşırdım açıkçası Ve ayın değil de yılın üyesi olarak sevgili Şengül hanım seçilmeli diye düşünüyorum Bende sizi tebrik ederim sevgili Şengül hemen hergün gönderdiğiniz birçok konuyla bunu ençok siz hakettiniz |
01-06-2010 | #4 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyeleri: Gökkuşağı ve KRDNZ / 2009Çok teşekkür ederim Sevgili Şengül ve KaplanBu kadar güzel yorumları hakedebiliyorsak ne mutlu bize:) KRDNZ' ide tebrik ederim
01-06-2010 | #5 |
Equinox
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyeleri: Gökkuşağı ve KRDNZ / 2009Yine harikalar yaratmışsınız sevgili KRDNZ ve Gökkuşağı ikinizi de tebrik ederim Başarılarınızın demeyeceğim o zaten ortada güzel paylaşımlarınızın devamını dilerim
01-07-2010 | #6 |
b@ron
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyeleri: Gökkuşağı ve KRDNZ / 2009Sevgili Gökkuşağı ve KRDNZ ikinizi de tebrik ederim
01-07-2010 | #7 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyeleri: Gökkuşağı ve KRDNZ / 2009Çok teşekkür ederim arkadaşlar |
01-08-2010 | #8 |
peri
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyeleri: Gökkuşağı ve KRDNZ / 2009Sevgili Gökkuşağı ve KRDNZ ikinizi de tebrik ederim
Yüreğin varsa karşılıksız da seversinBeklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir |
01-08-2010 | #9 |
Gözyaşı
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyeleri: Gökkuşağı ve KRDNZ / 2009Her iki arkadaşıda tebrik eder başarılarının devamını dilerim
01-09-2010 | #10 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyeleri: Gökkuşağı ve KRDNZ / 2009Teşekkür ederim Sevgili Mimar ve Gözyaşı |
01-09-2010 | #11 |
JOKER
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyeleri: Gökkuşağı ve KRDNZ / 2009Bende tebrik ederim zaten hakediyordunuz ben bayadir ugramiyom ondan olmustur saka saka :D
01-09-2010 | #12 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyeleri: Gökkuşağı ve KRDNZ / 2009Sağolasın joker |
01-12-2010 | #13 |
delishhhh
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyeleri: Gökkuşağı ve KRDNZ / 2009yararlı paylaşımlarınızın devam etmesi dileği ile tebrik ederim |
01-12-2010 | #14 |
yedirenk
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyeleri: Gökkuşağı ve KRDNZ / 2009Tebrik ediyorum arkadaşlarBaşarılarınızın devamını dilerim |
01-16-2010 | #15 |
bukett
|
Cevap : Aralık Ayının En Başarılı Üyeleri: Gökkuşağı ve KRDNZ / 2009ikinizi de tebrik ederim ((=