|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bildirdi, galatasaray, işte, kapa, ödenecek, osimheni, ücret |
![]() |
Galatasaray Osimhen'i KAP'a Bildirdi! İşte ödenecek ücret |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Galatasaray Osimhen'i KAP'a Bildirdi! İşte ödenecek ücretGalatasaray Osimhen'i KAP'a bildirdi! İşte ödenecek ücret Galatasaray dünyaca ünlü futbolcu Victor Osimhen'i KAP'a bildirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Galatasaray geçtiğimiz gün İstanbul'a gelen yıldız golcü Victor Osimhen’in kiralandığını KAP’a bildirdi ![]() MALİYETİ BELLİ OLDU Galatasaray'dan yapılan açıklamaya göre Osimhen bedelsiz olarak Napoli'den kiralandı ![]() ![]() Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Profesyonel futbolcu Victor James Osimhen ve kulübü SSCN Napoli SPA ile oyuncunun bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NAPOLİ SÖZLEŞMESİNİ UZATTI Napoli ise futbolcu Victor Osimhen'in sportif hizmetlerini 30 Haziran 2025 tarihine kadar geçici olarak Galatasaray'a devrettiğini duyurdu ![]() Kulüp aynı zamanda üyenin lehine sözleşmenin 30 Haziran 2027 tarihine kadar yenilenmesi yönünde bir opsiyon konusunda da anlaşmaya vardı ![]() FORMA NUMARASI Yıldız golcü Galatasaray'da 45 numaralı formayla mücadele edecek ![]() AÇIKLAMALARDA BULUNDU Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen, transferinin resmiyet kazanmasının ardından kulüp kanalına konuştu: Galatasaray'ın ilgisini duyduğumda benim için kolay bir karardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MERTENS SÖZLERİ Mertens, İtalya'ya ilk gittiğimde de bana çok destek oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mertens buraya geldiğinden bu yana Galatasaray'ın maçlarını izliyordum ![]() ![]() ![]() Havalimanındaki karşılama için teşekkür ederim, harika bir karşılamaydı ![]() ![]() Galatasaray Osimheni KAPa bildirdi İşte ödenecek ücret DURSUN ÖZBEK: ÇOK ÖNEMLİ BİR TRANSFER Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise şu sözleri dile getirdi: Victor, çok önemli bir transfer Türk sporu ve Galatasaray için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|