![]() |
Dikilitaş İn Önemi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dikilitaş İn ÖnemiDikilitaş ın Önemi Sultanahmet meydanındaki, Amon Ra tapınağından getirilip Kostantinopol'e diktirilen taş üzerinde birçok Mısır hiyeroglifi bulunmaktadır ![]() Amon Ra güneş tanrısı mânâsındadır ![]() Sultanahmet meydanında bulunan bu taşın benzerleri dünyanın çeşitli ülkelerinde bilinçli olarak dikilmiştir ![]() anıtı yakın çağlarda dikilen bir anıttır ![]() bulunan dikilitaş) Amon Ra tapınağında bulunan orijinal dikilitaşlar ile aynı boydadır ![]() ![]() kaleme alındı ![]() ![]() ![]() kitaplarında bulacaksınız inşallah ![]() Sultanahmet meydanındaki taşın felsefesi: Piramit, güneş ve göz çok rastlanılan masonik sembollerdir ![]() ![]() 1 doların arka yüzünde üçünü beraber görebilirsiniz mesela ![]() güneşi tam taşın üst kısmına denk getirip gözünüzü hafifçe kıstığınızda güneş ışıklarının bir piramit çizdiğini göreceksiniz ![]() ![]() Resimde görülen masonik sembole ve kullanılan tanımlamaya dikkat edin: İHTİŞAMIN ALEVİ ![]() tanımlanmış ![]() ![]() Bu resim farmasonluğun en önemli sembollerinden bazılarını içerir ![]() ![]() ![]() Bu arada bu masonik sembol ile alakalı bir başka şeye değinelim çok kısa olarak ![]() ![]() olduğumuz şu özel paranın ön kısmındaki yıldıza dikkat edin ![]() ![]() ![]() Bu Fransızların Fas'ta, "özel bir niyetle" bastırdıkları bir para ![]() frank ![]() ![]() çizilebilmek için özel bir ritüelin özel bir zamanıdır ![]() ![]() Belli zamanlarda etrafında tavaf eder gibi dönen Şeytanîlerin ayin noktalarından biridir bu taş ![]() kendi açılarından bir "büyü ritüeli"dir ![]() ![]() ![]() Bu dikilitaşların üzerindeki piramitlere bakın, Hac'daki şeytan taşlama sırasında şeytana atfedilen taşa bakın ve sonra benzerliklerine dikkat edin ![]() ![]() ![]() ![]() Bahsetmek istediğim bir başka konu "2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul"un resmî amblemi ![]() ediyorum ![]() yaptığı konuşmada "İstanbul bizim için yüce bir kapıdır ![]() ![]() tutanaklarına geçti bu sözleri ![]() yazdığım "Yeni Dünya Düzencileri, İstanbul ve Papa" da şunları söylemiştim: "Yeni Dünya Düzenini Amerika dillendirir ve organize eder ![]() masonlardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şeytanîlerin adamı ve asrın baş masonudur ![]() ![]() ![]() aittir ![]() Hatta Washington adına masonların, yahudi şeytanî teşkilatının yaptırdığı bir anıtta bulunur ![]() ![]() teşkilatı şiddetle reddeder ![]() Taşta şu ibareler yazılıdır: "BÜYÜK HAÇ ALTINDA, COSTANİNOPOLİS'TEN KUTSAL TOPRAKLARA BURADAN ADIM ATILACAK ![]() ÇAĞIRACAKTIR ![]() ![]() Kısacası bu taşı yahudilerin şeytanî teşkilatı gizlice çalıp Beyaz Saray'ın bugün bulunduğu yere, bahçesinde bir yere gömdüler ![]() havaya uçururlar ![]() Dikkat edin şu tabire: " Costantinopol'dan kutsal topraklara buradan adım atılacak ![]() Perez'in dediği gibi bir KAPI ![]() Haçlı ve Vatikan İstanbul üzerinde birleşti mi? ![]() ![]() Konstantin Takı ![]() ![]() ![]() ![]() NOT-1: Bu arada çok değerli bilim ve gönül insanı Ahmet Yüksel Özemre'ye Allah'tan rahmet ve ailesine sabr-ı cemil dilerim ![]() insanına da biraz vefa? NOT-2: Netpano ailesinin çok kıymetli mimarı Baki Günay bey kayınpederi Rüstem Sevim beyefendiyi sonsuzluğa yolcu etmiştir ![]() kıymetli eşleri Ayşe Sevim hanımefendiye sabr-ı cemil diler, hem Rüstem Sevim beye, hem de Ahmet Yüksel Özemre hocamıza birer Fatiha-ı şerife okunmasını kıymetli okuyucularımızdan rica ederim ![]() NOT-3: TRT spikerlerinden Handan Demiralp'a teşekkür etmeyi kendime bir borç biliyorum ![]() Birkaç hafta önce Handan hanımın sakatlanmış, kör olmuş, belinden aşağısı tutmayan kedilere nasıl baktığını bir televizyon programında seyrettim ![]() Duygulanmamam elde değildi ![]() olduğu için kendilerine teşekkür ediyorum ![]() var ![]() ![]() lıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|