Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
intihar, mektubu, nun

O Nun İntihar Mektubu...

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

O Nun İntihar Mektubu...

Tarih 07 Temmuz 2006 Saat 01:35 Çok bekledim ama istediklerim olmadı İlk defa kendime karsı bi bilinçsizlik içerisindeyim Her zaman sanssız biri olarak görmüşümdür kendimi aptallıgım we saflıgımla hep ön plandaydım kendimi geliştirmem çin metafiziksel bir olguya ihtiyacım vardı ama aradıgımı burada bulamadım yada göremedim İnsanlar bana karsı hep bilinçsizlik içerisindeydi ben benligimi çoktan yitirmiştim ben bu degildim yada kendimi bu olmak için zorluyordum ben her zaman isteyemediklerimi istedim alamıyacagımı bildigim halde almaya çalıştım üstüne üstüne gittim ama kazanacagımı umdugum yerde her zaman kaybettim sol ayagımı geri aliim derken sag ayagımıda istemiyerek werdim bunun sebebi ne? benmiyim ruhsal düşüncem her zaman yapamayacagım seyleri bana karsı savundu yaparsın dedi dene dedi denedim ama olmadı sorun BendeydiBeceremedimVe sürekli tedirginlik içerisindeyim huzursuzluk içindeyim içimdeki karanlıga hapsolmus mahkum gibiyim mahkumum ama sucsuz mahkum bu yüzden her zaman Tanrıdan Medet umdum ona sıgındım sesimi duymadı belkide duydu ama cvB vermedi ben her zaman kötülük gördüm yaptıgım seylerin ii oldugunu bildigim halde ki ii idi bundan eminim ama genede kötülük gördüm iiden vermeye devam ettim çarpıldım tokatlandım sesimi cıkarmadım cıkarmak istedim ama cıkaramadım kötülüge kötülük ile cvb vermenin zamanı gelmişti nedennn neden her zaman yapmak istedigim seyleri karsımdakini yaptıgıma yapacagıma inandırdıgım halde kendimi inandıramadım neden her zaman olanaksal seyleri gözümde imkansız seviyeye getirdim gidiyorum dedigim halde o an geri döndüm aslında hiç gitmedim vurdum hep dibe vurdum yerin milyarlarca kat altında kendime ev insa ettim orada kaldım yalnızlıqım tek dostum idiSimdi Gidiyorum Ve bir daha gelmiyorum unutun beni karanlıgın ogluyum ben oraya ait degilim yanlıslıkla düştügüm cukurdan kurtarmak için kendimi geç bile kaldım denebilir gidiyorum kendime ait bir yer kurmaya ve adını cehennem koymaya

alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com