Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1984, ashlee, biyografi, simpson

Ashlee Simpson (1984 - .... ) Biyografi

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ashlee Simpson (1984 - .... ) Biyografi

Ashlee Simpson (1984 - ) Biyografi

3 Ekim 1984 yılında ABD'de doğdu

Tam adı Ashlee Nicole Simpson'dır ABD'li ve aktris Pop yıldızı Jessica Simpson'ın kardeşi

İlk albümü Autobiography ve eş zamanlı olarak MTV'de gösterilen reality show Ashlee Simpson Show ile 2004 senesinde önemli bir başarı kazandı

Ekim 2004 Saturday Night Live'da önceden kaydedilmiş kayıttan performans verdiği anlaşıldı Başarısız bir film olan Undiscovered ile beyaz perdede görülen Ashlee Simpson 2005'te ikinci albümü I Am Me'yi çıkardı ve bir kez daha listelerde üst sıralara tırmandı

Chicago müzikalinin Londra'daki sahnelenişinde Roxie Hart rolünü oynadı

Albümler

Autobiography(2003)

I Am Me(2005)

Filmografi

Undiscovered (2005) türkçe ismi Beni Keşfet Clea rolünde

The Hot Chick (2002) türkçe ismi Ateşli Piliç Monique rolünde (konuk oyuncu)

Televizyon

Ashlee Simpson Show TV Dizisi MTV7th Heaven türkçe ismi Kalabalık ve Mutlu Cecilia Smith rolünde(2002-2004)

Malcolm in the Middle (Konuk oyuncu) CNBC-e

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com