Seni Düşünürken Bile Günaha Giriyorum |
12-17-2009 | #1 |
LAST BREATH
|
Seni Düşünürken Bile Günaha GiriyorumBazen o kadar günahkar hissediyorum ki kendimi Ne zaman tövbe etmeye niyetlensem aklıma sen düşüyosun, İşte o an aklım donuyor,kalbim tekliyor,cümleler dilime dolaşıyor, Ve günah haneme bir günah daha ekleniyor, Çünkü ben artık seni düşünürken bile günaha giriyorum Hergün hesaba çekiyorum kendimi, Seni ne kadar sevdiğimi Ne kadar değer verdiğimi Ve bunların yanında; Binlerce kez sevdiğini dile getiren seni Ancak kalbinde bir türlü hissedemediğim, Dünyalara bedel dediğin aşkını çok uzaklardan izliyorum şmdi Gözlerimden yaşlar akıyor sonra istemsiz, Seni düşünürken girdiğim günahlara kefaret olan gözyaşlarım Ve ben mutluyken bile onları akıtmaya çekinmiyorum Mutlu anlar şükretmeyi gerektirmez mi insana? Bende gözyaşlarımla şükrediyorum, Şükrediyorum ki ağlayıp, Seni düşünürken girdiğim günahlar Buğulu gözlerimle göremeyeceğim kadar silikleşiyor,göremiyorum Bazen düşünmemek, Bazen hayaller kurmamakta yarıyor insana En azından yarına bile uyanacağımızın garantisi olmayan şu dünyada Kendimi de seni de bir hiç olarak görüyorum Haddimi biliyorum o an işte Ve bunların yanında hayatımda hiç olmadığını düşünüyorum da Sonuçta hepsi hayal Sen yoksun ki Dedim ya işte; Bende yokum Gözyaşı meğer neleri silmeye kadirmiş Hayallerimi Seni Beni En önemlisi düşüncelerimi Artık günahkar değilim Gözyaşlarım aklımı da kalbimi de temizledi Gözyaşlarım sildi beni hayattan, Seni de sildi hayatımdan alıntı