Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
giren, gördü, kart, kırmızı, köpek, sahaya

Sahaya Giren Köpek, Kırmızı Kart Gördü

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sahaya Giren Köpek, Kırmızı Kart Gördü

Sahaya giren köpek, kırmızı kart gördü

Metin Oktay Stadı'nda Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu ve Fatih İlköğretim Okulu arasında yapılan maçın 25 dakikasında sahaya köpek girmesi üzerine futbolcular kaçmaya başladı Oyunu durduran hakem Erol Selamet, sahada karşı karşıya kaldığı köpeğe kırmızı kart gösterdi

Selamet, yaptığı açıklamada, 0-0 devam eden maçın 25 dakikasında futbolcuların bir anda ''köpek var'' diyerek panik halde koşuşturmaya başladığını belirtti

Çocukların telaşını önlemek ve korkularını azaltmak adına düdüğünü uzun aralıklarla çalarak köpeğin dikkatini üzerine çekmeye çalıştığını ifade eden Selamet, ''Köpek düdük sesini duyunca aniden durdu, aramızda yaklaşık 5 metre mesafe vardı Gerilen havayı yumuşatabilmek adına göz göze geldiğim köpeğe kırmızı kart gösterdim O da kartın anlamını biliyormuş gibi arkasını dönüp sahayı terk etti'' dedi

Köpeğin sahayı terk etmesinin ardından hakem atışıyla kaldığı yerden devam eden maçı Fatih İlköğretim Okulu 2-1 kazandı

Öte yandan, hakem Erol Selamet, daha önce Kocaeli 2 Amatör Küme'de oynanan bir maçta kramponu sıktığı için oyundan çıkmak isteyen futbolcuya kendi kramponlarını vererek oyuna devam etmesini sağlamıştı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com