Burcu Güneş - Biyografisi |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burcu Güneş - BiyografisiBurcu Güneş 12 agustosda 1976dıda izmir alsancakda dogdu babası müzisyen ali güneş annesi bilge özkan tek kızdırİlkokul 2inci sınıftayken annesi babası boşanınca babasının yanında kalan burcu 18 yaşına gelince annesinin yanında kalmayı tercih etmiştir2001 yılında ideal türk genci kızı seçildiMeslek hayatında burcu güneş müzik le olan hasretini bitirdi 12 yaşında ilk bestesini yapmaya başladıküçük yaşta sahnede deneyim yapmıştırbabası ile kurdukları dio tiro orkestrası otellerde ve tatillerde pop jazz söylemişlerdirlakabı zenci gırtlaklı beyaz kız takmışlardırsene 1998 yılında da ödülünü aldı2001 yılında tıslım diye albümü oldu daha önceki kliplere göre erhan güleryüzle biz aşkı meleklerden çaldık şarkısının yanı sıra çile bülbülüm türk sanat müzigi şarkısını yaptı daha sonrada şarkılar albümler yaparak çalışıyor şarkıları 1998 alimallah sende vur aşk yarası hep seni sevdim sonbahar yaşamı yaşadık bitmedi bana evet de hayallerde gezginim uslu dur gönlün var mı amaney yollar 2001 karizma müzik zorba aşk çile bülbülüm uzak degilim biz aşkı meleklerden çaldık kahve telvesi aşk kimlerde yansın geceler tılsım yar dediigin ögüt pardon(ıvarka) güneş dogacak tılsım remix 2004 erol köse ay şahit sınıfta kal yakışır(masi) uyan sahilden distortion savulun yıllar çarpar kanım kaynadı cografya uzaga düştüm kulun olayım ne olacak alışmak sahilden dance ben ateş ben su 2006 seyhan artık aşk yok ben yeter miyim bu gece beni görmeden uyuma doguştan böyleyiz erteleme garip yol gayya kuyusu jamarika kaybol benle maske olmazsan 0lmaz SEVEN SÖYLE takılır aklım yalan |
|