|
|
Konu Araçları |
abant, baysal, bilgi, hakkında, izzet, üniversitesi |
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Hakkında Bilgi |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Hakkında BilgiAbant İzzet Baysal Üniversitesi hakkında bilgi Abant İzzet Baysal Üniversitesindeki bölümler Abant İzzet Baysal Üniversitesi iletişim Abant İzzet Baysal Üniversitesi 2011 Abant İzzet Baysal Üniversitesindeki bölümler Abant İzzet Baysal Üniversitesi iletişim Adı: Abant İzzet Baysal Üniversitesi Şehir:Bolu Kuruluş Yılı:1992 Web Adresi:Abant İzzet Baysal Üniversitesi Toplam Öğrenci Sayısı: 17027 Toplam Akademik Personel: 876 Tel 0374 254 10 00 Fax 0374 253 45 06 Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğr Fen Bilgisi Öğretmenliği İlköğretim Matematik Öğretmenliği İngilizce Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Sınıf Öğretmenliği Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği Zihin Engelliler Öğretmenliği Müzik Öğretmenlği Resim-İş Öğretmenliği Fen ve Edebiyat Biyoloji (İngilizce) Fizik(İngilizce) Kimya (İngilizce) Matematik (İngilizce) Psikoloji Sosyoloji Tarih Türk Dili ve Edebiyatı İktisadi ve İdari Bilimler İktisat İşletme Kamu Yönetimi Uluslararası İlişkiler Mühendislik-Mimarlık Çevre Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği Gıda Mühendisliği Makine Mühendisliği Mimarlık Tıp Yüksekokullar Beden Eğitimi ve Spor YO Bolu Sağlık YO Kemal Demir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon YO Meslek Yüksekokulları Bolu MYO Gerede MYO Mengen Meslek MYO Mudurnu Süreyya Astarcı MYO Yeniçağa Yaşar Çelik MYO Enstitüler Fen Bilimleri Enstitüsü Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sosyal Bilimler Enstitisü |
|