Unutmak İstiyorum |
10-22-2009 | #1 |
LAST BREATH
|
Unutmak İstiyorumHayatta en zor şeyi sorsalar bana unutmak derimZamanı unutma kgeçmişi unutmak sözleri sevinçleri Seni unutmak
Kolay kazanılmaz sevgiler ama kolay kaybedilirmiş vefasızlığın pençesindeBunu anlamam için bedel ödemem gerekiyormuş meğerUykularımı bölmem gerekiyormuş Unutmak vefasızlıktır diyenler unutulmanın acısını yaşamışlarmıOysa unutmak istediğim öyle çok şey varkiGeçen her zamanın ardından buğulu gözlerle bakıyorum geriyeBir sessizlik kovalıyor beni adımlarını duyamadığımUnuttum sandığım onca acının sessizliğidir gelen… Direnmek mi kime Kollarını açıp esen her türlü rüzgarı tebessümle karşılamak mı cesaretYoksa pişmanlıkların seronomisini bir başka zamana taşımak mı Çevrene gülen gözlerle bakarken kim farkına varır içindeki depremlerin büyüklüğünüHer mevsime kırgın yaşamakMesafelere inat koşmakGecenin hiç bitmeyen vefabilir dostluğuna bırakıyorum ağıtlarımıHüzünlerimi…Hatıralarımı… Bir çocuk ürkekliği ile başlıyorum güneBoynu bükük kırılgan Zamanın beni bekleyen bir köşesinde bir sürü yıkıntıların korkusuyla yaşamak Hayat denen elbiseyi eskitiyorum yaralanmış mısralarlaHiç yokmuşum gibi davranıyorum farkedilmemek içinSessiz gecelerde yüreğime vuran sen gibi hüzünlerin sesini biriktiriyorum özlemlerime Neden demeye korktuğum onca hatıradan kaçarcasına yaşıyorumSuçlu aramaya kalksamda hep kendimde aradım bir suçuluyu çünkü seni suçlayamayacak kadar seviyordum Unutmak istiyorum Her tercih bir vazgeçişse eğer; benim tercihim hep Sen oluyorsun Hayat adın geçince anlam kazanıyorNereye baksam sen oluyorsun Ve… Yokluğunhiç alışamayacağımı biliyorumHer mutluluk acımın gölgesinde tükeenecekVe ben seneler geçsede hüzünleneceğimAcılarım yansımayacak güleç yüzüme Ve sen seni hep içimde saklicam alıntı