Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
durumlarda, kuantum, tedavisi, uygulanır

Kuantum Tedavisi Hangi Durumlarda Uygulanır

Eski 10-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kuantum Tedavisi Hangi Durumlarda Uygulanır

Kuantum tedavisi hangi durumlarda uygulanır

Kuantum yöntemi ameliyatı kabul edemeyecek kadar yaşlı hastalarda , ilaç tedavisine cevap verilemeyen durumlarda , kireçlenme , omurilik dejenerasyonları ve kronik rahatsızlık durumlarında uygulanıyor Namık Kemal Üniversitesi, (NKÜ) Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Başkanı Yrd Doç Dr Cengiz Mordeniz uygulanan 100 kadar hastada %90 lık bir başarı elde edildiğini belirtiyor Rusya’da geliştirilen bu yöntem farklı alanlarda da kullanılıyor Örneğin ; Rusya’da kuantum yöntemiyle daha dayanıklı tohumların yetiştirildiği kaydedildi Bazı durumlarda hayvanlar üzerinde de uygulanıyor at gibi yarış hayvanlarında bu yöntemle yarış sırasında daha dayanıklı olmaları sağlanıyor Aynı şekilde bu yöntem insan üzerinde kulanılarak dayanıklılık ve direnç arttırılabilir Bu tedaviyi uygulayan Trakya’da bir merkez bulunuyor Hiçbir yan etkisinin olmaması bu tedavi yöntemini daha seçilir kılıyor ve ilerleyen dönemlerde daha da yaygın olarak kullanılması mümkün

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com