|
|
Konu Araçları |
beraberliğini, gençlerbirliği, sadri, yorumladı, şener |
Sadri Şener Gençlerbirliği Beraberliğini Yorumladı |
09-27-2009 | #1 |
[KAPLAN]
|
Sadri Şener Gençlerbirliği Beraberliğini YorumladıŞENER BERABERLİĞİ YORUMLADI Trabzonspor'da büyük bir moral bozukluğu yaşanıyor Deplasmanda Gençlerbirliği karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan beraberlikle ayrılan Trabzonspor'da büyük bir moral bozukluğu yaşanıyor Başta teknik direktör Hugo Broos ve yönetim büyük bir şaşkınlık içinde kalırken, Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener ise alınan beraberliğin planları arasında olmadığını söyledi Skoru korumayı başaramadıklarını belirten Şener, gelecek haftalara bakacaklarını belirtti Teknik Direktör Hugo Broos'un Alanzinho'yu oyuna sokup sonradan alması hakkında yorum yapmaktan kaçınan Şener, "Oyuncu değişikliğini ben yapmadım, hoca yaptı" dedi Öte yandan teknik direktör Hugo Broos ve Brezilyalı oyuncu Alanzinho bu sabah yapılan antrenmanda yan yana gelmemeye özen gösterdiler Kendisine verilen çalışma programını yerine getiren Brezilyalı oyuncunun oldukça moralsiz olduğu dikkat çekerken, eski neşesini kaybettiği de gözlendi Oyundan alındığı sırada formasını fırlatan Alanzinho'nun ceza alıp almayacağı ise teknik direktör Hugo Broos'un vereceği rapor doğrultusunda netlik kazanacak olurken, Brezilyalı oyuncunun davranışını hem sahada hem de televizyondan izleyen yönetimin Broos'un raporunu beklemeden oyuncuya gerekli ikazları yaparak hak ettiği cezayı verebileceği belirtiliyor Yaptığı oyuncu tercihleriyle tepkileri üzerine çeken ve maçın suçlusu ilan edilen Teknik Direktör Hugo Broos'un oldukça düşünceli bir tavır sergiledi Yapılan antrenmanda neşesiz tavırlarıyla dikkat çeken Broos'un, antrenmanlarda sürekli bir araya geldiği yardımcılarıyla bu kez bir araya gelmek yerine sessiz kalmayı tercih etti 26092009 |
|