Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
okulda, olacak, polis

Artık Her Okulda Polis Olacak

Eski 09-25-2009   #1
yesimciwciw

Artık Her Okulda Polis Olacak

ARTIK HER OKULDA POLİS OLACAK
İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, "Her okulda polis olacak Velilerin gözü arkada kalmayacak Öğrencilerimizin huzurlu ve güzel bir şekilde eğitim alması sağlanacak" dedi

Çapkın, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yaptığı açıklamada, İçişleri ve Milli EğitimEğitim Ortamlarının Sağlanması, Koruyucu ve Önleyici Tedbirlerin Artırılmasına İlişkin İşbirliği Protokolü" kapsamında, 2009-2010 eğitim-öğretim döneminde İstanbul'da hazırlanan çalışma planı hakkında bilgi verdi

İstanbul'un 39 ilçesinde polis bölgesindeki 1941 ilk ve orta öğretim okulunun güvenliğiyle ilgili protokolde öngörülen "Okullarda Güvenli Ortam Projesi"nin revize edilerek daha aktif hale getirildiği belirten Çapkın, "Sorumluluk bölgemizde bulunan 1941 okul, önceki tarihlerde intikal eden olay yoğunluklarına göre, fiziki mekan ve çevre faktörleri göz önüne alınarak, 1, 2 ve 3 derece önlem alınmasını getirecek tarzda kategorize edilmiştir" diye konuştu

Çapkın, proje kapsamında resmi üniformalı polislerin yanı sıra okul yönetimiyle irtibatı sağlayacak "Okul İrtibat Görevlileri" uygulamasının başlatıldığını kaydederek, Çocuk Şube Müdürlüğü'nde görevli 750 polis arasından seçilen ve 2'şer kişilik 88 timden oluşan irtibat görevlilerinin, okul yönetimi, bölge karakolu, okul aile birliği ve mahalle muhtarlığı arasında bağlantı kuracağını aktardı

Okulların, kategorilerine göre, irtibat görevlileri tarafından haftada 1 gün, 3 gün ya da ayda 1 gün ziyaret edileceğini ifade eden Çapkın, "Her okulda polis olacak Velilerin, ailelerin gözü arkada kalmayacak Öğrencilerimizin huzurlu ve güzel bir şekilde eğitim alması sağlanacak" dedi

Okulların önünde, giriş ve çıkışlarda resmi ekiplerin de görev alacağını söyleyen Çapkın, "Ancak resmi ekiplerimiz okul içine girmeyecek Okul ile iletişimi irtibat görevlilerimiz sağlayacak Resmi üniformalı polislerimiz, okul giriş çıkışlarında öğrencilerin ve okul yönetiminin görebileceği bir şekilde okulların dış tedbirlerini alacak" diye konuştu
bakanlıkları arasında 2007'de imzalanan "Okullarda Güvenli

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Artık Her Okulda Polis Olacak

Eski 09-25-2009   #2
Şengül Şirin

bence iyi olmuş

Eski 09-25-2009   #3
yesimciwciw

Alıntı:
Şengül tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
bence iyi olmuş

Süperr olmuş bencede Şengül abla

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-26-2009   #4
Aragorn561

valla dün okul çıkışında lise 1 leri polisler aradı bizleri ararlarmı bilmiyorum ama benden bişey çıkmaz :D

teşekkürler

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com