Alg 3G Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alg 3G Şarkı SözleriAlg 3G Şarkı Sözleri Babama söyledim bana yeni telefon al Olmaz oğlum dedi ay başına daha çok var Herkesin var dedim, benim onlardan ne eksiğim var “Ulen hicaz çıkarma otur dersine bak” Sokakta, sınıfta, mahallede kızlar Ellerinde telefon yüreğim sızlar Babama söylesem yine bana kızar Bu iş benim başıma çok belalar açar Sevgilim arıyor videoya basıyor Beni görmek istiyor, kıskançlıktan çatlıyor “Nerdesin, napıyosun, neden telefonu açmıyorsun Yoksa beni aldatıyor musun Sevmiyorsun beni sen, görüşmek istemiyorsun” Çok acayip oldum, sesim benzim attı Ne yapacağımı şaştım, sabrımı da taşırdım Oturumu kapattım, kendime reset attım İsyan ettim halime Anlatamam derdimi ben cümle aleme 3G açacam facebook’a bakacam 3G açacam msn’e bakacam 3G açacam tweetter’a yazacam Baboş izin vermez telefonu alacam Ne yaptıysam olmadı, planlarım tutmadı Matematik, fizik, kimya bu denkleme uymadı B planı başladı, aleme sınıf atladım İnsanlık namına 3G hat alayım Kaptım telefonu geçtim karşılarına Sunum munum geçin dedim başladım anlatmaya Radyo, televizyon, internet derken Götür konuş cepten herkes akrabasıyla Msn, facebook, tweetter problem Sınırsızca bağlan sevdiğine sen de ……3Gsiz hayat çekilmez Baba anla derimi bu sevda burada bitmez Çok damardan girdim galiba babam bana baktı Şakacıydı biraz orijinal bir söz çaktı “Peki zeki müren de bizi görecek mi evladım” 3G açacam facebook’a bakacam 3G açacam msn’e bakacam 3G açacam tweetter’a yazacam Baboş izin vermez telefonu alacam 3G ile ara beni, 3G ile ara beni 3G ile ara beni, hadi hadi ara beni Canlı canlı izle beni Döndür çevir seyret beni Hemen görmek istiyorum Hasretinden ölüyorum Deli gibi seviyorum Sevincimden eriyorum Sonunda erdim ben de murada Hızla giriş yaptım 3G ile hayata Aman dikkat faturaya kanma Kontörle konuş her zaman fazla yakar sonra 3G açacam facebook’a bakacam 3G açacam msn’e bakacam 3G açacam tweetter’a yazacam Baboş izin vermez telefonu alacam |
|