Alişan Şarkı Sözleri (2) |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (2)Gücüm olsa giderdim arkama bile bakmadan Sana elveda derdim senden hiç korkmadan x 2 Adam gibi sevmedin bir türlü yapamadım Esir oldum belkide bu yüzden kopamadım x 2 Kaç defa canımdan bezdim Kaç defa ölmek istedim Kaç defa her şeyden vazgeçtim Vazgeçemediğim tek sensin Allah kahretsin x 2 |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (2)Duyulmadan, görülmeden savaştım durdum Bilinmedim, sezilmedim, ağladım sustum Zaman zaman gidenlere yansada gönlüm Yangınımı hep söndürdün ama hep yoruldum Giden gitti acı kaldı, yalandan kavruldum Sende gitme kalbim sende çok yorulurum x 2 [Nakarat] x 4 Kalbim ellerinde vurma yerden yere Sende kal benimle, gitme hiç bir yere Yıkılmadım, hiç yılmadım savaştım durdum Hayat dedim üzülsemde ağladım sustum Zaman zaman gidenlere yansada gönlüm Yangınımı hep söndürdün ama hep yoruldum Giden gitti acı kaldı, yalandan kavruldum Sende gitme kalbim sende çok yorulurum x 2 [Nakarat] x 4 Kalbim ellerinde vurma yerden yere Sende kal benimle, gitme hiç bir yere |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (2)Kinayi getir Aney Kinayi getir Aney Parmagin Batir Aney Parmagin Batir Aney Bu gece Misafirem Bu gece Misafirem Yaninda Yatir Aney Koynunda Yatir Aney Bu gece Misafirem Bu gece Misafirem Yaninda Yatir Aney Koynunda Yatir Aney Havada var Ceferler Havada car Ceferler Cefere su serperler Cefere su serperler Uzak yoldan geleni Irak yoldan geleni Terli Terli Öperler Terli terli Öperler Uzak yoldan geleni Irak yoldan geleni Terli Terli Öperler Terli terli Öperler |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (2)Ve kimselere güvenmiyorum Kafam karışık aşık olamıyorum Elimde değil acımın hafiflemesi Neden bu kadersiz aşkın çilesi!! Sümbül çiçeğim beni hergün arama Sesin kısılır kalktığında ağlarsın Yaprak dökümü bana aşkını anlatır Tek tek dökülür toprağı kucaklarsın Aşkın alevi acıtınca gönlümü Sümbül demeye dilim varmaz bebeğim Geldin yanıma titriyor dudaklarım Dindir demeye dilim varmaz bebeğim Kalbim ağar ağar Hergün doğar batar Aşıklar ağlarmış Yürek kavuşmuyor içim alışmıyor kader bağışlarmış Ve kimselere güvenmiyorum Kafam karışık aşık olamıyorum Elimde değil acımın hafiflemesi Neden bu kadar acıtır aşkın çilesi Aşkın alevi acıtınca gönlümü Sümbül demeye dilim varmaz bebeğim Geldin yanıma titriyor dudaklarım Dindir demeye dilim varmaz bebeğim Kalbim ağar ağar Hergün doğar batar Aşıklar ağlarmış Yürek kavuşmuyor içim alışmıyor kader bağışlarmış Ve kimselere güvenmiyorum Kafam karışık aşık olamıyorum Elimde değil acımın hafiflemesi Neden bu kadar acıtır aşkın çilesi |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (2)Dalgalarla bogusmaktan yoruldum inan Siginmak icin ararken durgun bir liman Nedense bütün terslikler hep beni secti Hayatimda senden önce ne varsa gecti Bari sen yanimda kal Senden baska bir cözümüm yoksenden baska bir sebebim yok Sonunda ayrilik vurur mu bizi bilmiyorum Senden degil bir tanem kendimden korkuyorum Sonunda ayrilik vurur mu bizi bilmiyorum Senden degil bir tanem kaderden korkuyorum Korkuyorummm Dalgalarla bogusmaktan yoruldum inan Siginmak icin ararken durgun bir liman Nedense bütün terslikler hep beni secti Hayatimda senden önce ne varsa gecti Bari sen yanimda kal Senden baska bir sebebim yoksenden baska bir cözümüm yok Sonunda ayrilik vurur mu bizi bilmiyorum Senden degil bir tanem kendimden korkuyorum Sonunda ayrilik vurur mu bizi bilmiyorum Senden degil bir tanem kaderden korkuyorum Korkuyorummm Sonunda ayrilik vurur mu bizi bilmiyorum Senden degil bir tanem kendimden korkuyorum Sonunda ayrilik vurur mu bizi bilmiyorum Senden degil bir tanem kaderden korkuyorum Korkuyorum!! |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (2)Kundurama kum doldu atmaya kürek gerek Nazlı yarım yanında yatmaya yürek gerek Amman başım nanay Ağrıdı dışim nanay Çok içmişim nanay Nanay gülüm nanay nanay balım nanay Duvarda elek mi olur elkızı melek mi olur Kör olası kaynana kapıda hanek mi olur Duvara mıh çakaram sen sallan ben bakaram Mendilin kirlendikçe sen gönder ben yıkaram |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (2)hoy nazeee naziya li min neke mala min xirab neke dile xwe ji min re veke naziya dile xwe beje hoy nazeee gerdangaze hoy nazeeeee ji evar da li benda te me şev sar e were raze min digo bes e naziya neke tu bi qedre bave xwe dike ji evar da li benda te me şev sar e were raze hoy naze naze naze hoy naze gerdan gaze ji evar da li benda te me şev sar e were raze hoooy nazee nazeee hoooy naze serferaze ez u naze çun nazdaran bi hev ketin mina caran mi digo bes e naziya neke bo xatire dost u yaran nazliye le nazliye eman eman hey nazliye bejin zirav wek tili ye xezala be xwede ye min ji xwe ra li cole diye nazetêye ji diyarbekir aynik dane bisk seh kir xortan li bejne mize kir te mala xortan xirab kir wax delale le nazeteye ji merdin e glopen xortan wedresine cawa xortan dixapine mala xortan disewitine wax delale le nazeteye jı ruhaye lawik xwest bave ne daye dile wi di naze de maye sere wi ket belaye wax delale le |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (2)Kaşın kara gözün kara yüreğimde açtın yara Ben seni sevdim seveli perişanım düştüm dara Kürt olmuş türk olmuş sevdanın dili yokki Sevmişem ben seni aşkın günahi yokki Naze naze benim nazımsan Naze naze kaderimsen yazımsan Naze naze varlığımsan nazımsan Naze naze tutunacak dalımsan Ver elini keçe kurde, yola düşek karda kışta Deli gönül feryad eder bülbül gibi ahuzarda Kürt olmuş türk olmuş sevdanın dili yokki Sevmişem ben seni aşkın günahi yokki |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alişan Şarkı Sözleri (2)Belki seni son görüşüm, yakışıyor mu bu U dönüşün? Ortasına dayanamam bu kaçıncı hoş görüşümüm Senin cebinde başka düşlerin var, benim üzülmek için nedenlerim Sen güneşli evlerde uyu, benim kaldırım taşlarım var [Nakarat] Bu konulara girmeyelim Olay bitmiştir büyütmeyelim Eski günlerin hatrına iki yabancıya dönüşmeyelim x 2 Fazla derin düşünmeyelim, böyle lüzumsuz görüşmeyelim Aşkın bir umudu vardır bir de onu yitirmeyelim Senin cebinde başka düşlerin var, benim üzülmek için nedenlerim Sen güneşli evlerde uyu, benim kaldırım taşlarım var [Nakarat] x 4 |
|