Gel Ve Sız Yüreğime ... |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gel Ve Sız Yüreğime ...Merhaba ey beni yokluğuyla sınayan sevdam, Merhaba hasret hasret diyerek yüreğimi dağlayan en kutsal duam! Ey Mecnunsuz Leyla’nın ahını dilime dolayan Bilmediğim, görmediğim, beklediğim…Ötelerden seçilen ruh ikizim merhaba!Kâğıt aklığına düşen bir sır kadar gizli Yokluğuyla aşk sarayımı inleten sevgili Yoksun ve hiçbir şey yok sanki ; Güllerim yine umutsuz Göz pınarlarım ıslak Avuçlarım yağmur serinliğinde Sensizlik cehenneminde yüreğim, inlemekte En susuz denizler taşıyor sitemlerimle Göçmen kuşlar uçuyor bak diyar-ı hasrete Beklemek vakti bitti, zaman artık son demde Gel ey gönlümdeki yalnızlığa elvedam, deli yakamozum gel! Denizler martıları, körfezler dalgaları Gökkuşağı yağmurları bekliyor Bense seni… Artık mehtap vurmuyor geceleri sahile Yakamozlar ay ışığını intizar etmekte Elveda dedikten sonra güneş, son ışıklarıyla güne Bir ben Bir de gökyüzünde yıldızlar kalıyor geriye Yanağımı okşayan bir yağmur damlası oluyor hayallerin Bulutların üstünde bir yerde seni beklemekteyim Vuslatının özlemini çekmekteyim Müptelası olmuşum ben her gecenin Gece benim içimde, ben gecenin Ve ümitlerimi serin sularında kaybettiğim denizlerin Müptelasıyım ben siluetiyle yandığım senin Ey gönül ehlim! Duysana artık sesimi, uzatsana ellerini N’olur artık merhabalarıma cevap ver Bir haber sal yıldızsız akşamlarıma Ebabil kanadıyla es sonbaharlarıma Gel de bülbülün yarası iyileşsin Bir gülüp, bir ağlamak gibi gel Gel ve sız yüreğime… Hüzünlü SONBAHAR |
|