Günün Önerisi -Kombini- |
10-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Günün Önerisi -Kombini-İlk öneri benden 04/09/2012 Havalar soğumaya başladı kot gömlek altı felevan bir pantolon dicektim ama bunu görünce suya düştü onlar Bu ürünler hakkında bilgide vereyim hemen Kırmızı-Lacivert Çizgili Gömlek ---- 65 $ Açık Krem Trenkot --------------110$ Solmore Eskitle Jean -----------65$ Vizon Rolmen Çanta ------------300$ RayBan Gözlük -----------------360Ytl Ps: Ürün yesstyle'dan alıntıdır Cıty And The Man adlı bir markanın full kombini Gözlük ve ayakkabı hariç tabiki 2 kere alışveriş yaptım o siteden birisinde denilen şekilde ürünüm geldi diğerinde ise 2 hafta beklemiştim Yurtdışı merkezli bir site olduğu için aslında pekde anormal değil ama yinede gözümde yer etmedi Kore erkek modasını takip ediyorum özellikle sokak modası diyebileceğimiz ULLZANG gerçekten bana giyinirken yardımcı oluyor Ama bu site yerine farklı altarnetiflerden alışveriş yapmalısınız derim Almayı planladığım ternçkotunda modeli zaten burda varmış Hemen hemen benzer bir ürün bulabilirim umarım |
Günün Önerisi -Kombini- |
10-10-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Günün Önerisi -Kombini-Malesef adam pek bir kısa Kimse alınmasın ama üstündeki trençkot sanırım burbery verdiği paraya yazık Bunun dışında gömleğiyle kemeriyle çantasıyla süper bir uyum içinde Artık türk erkeklerinide açık renk dış giyime alıştırmak şart bence Şöyle bir süzersek Trençkot büyük ihtimalle Burbery Ayakkası Asos Çanta ilginç bir şekilde LcW'nin bayan reyonundan Kemerde hotiç diyesim var ama hiç ihtimal vermiyorum |
|