Papazın İnadı......=)=)=) |
10-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Papazın İnadı......=)=)=)PAPAZIN INADI Kasabanın birinde kilisede pazar ayini sırasında kilisenin içinde olduğu kasabayı su basar Sular kiliseye doğru ilerlemeye başlarHerkes panik içinde koşuştururken Papaz ın yerinde durduğunu gören insanlar Papaz a gelmelerini söylerler Papaz onu Tanrı nın koruyacağını söyler O anda sular yükselmeye başlarSular kiliseye girerRahip canını kurtarmak için 2 kata çıkarBir yandan da Papaz a kaçmasını söylerPapaz inadını devam ettirirSular 2 kata çıktığında pencerenin önünden bir kayık geçerİçinde halktan bazı kişiler vardırPapaz a gelmesini söylerler ama Papaz yine inadını sürdürür Tanrı beni korur derSular çatıya çıktığında yine bir kayık geçer ve yine halktan bazıları kayığın içindedir Papaz a gelmesini söylerler ama Papaz Tanrı beni korur demeye devam ederSular çatıyıda aşınca Papaz çatıdaki direğe tutunurBu sefer tepeden bir helikopter geçer İçinde yine halktan bazı kişiler vardırPapaz a gelmesini söylerlerPapaz yine Tanrı beni korur der Ve ölür Tanrı ! nın huzuruna çıkarTanrıya Ben sana darıldım Tanrım Ben senin huzurunda yıllarca çalıştım,sen beni öldürdün der Tanrı da asıl sen kendini öldürdünSenin için 2 kayık 1 helikopter gönderdim daha ne yapayım der |
|