Maliyeci :D |
10-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Maliyeci :DBir gün ormana bir maliyeci gider ve ormanda bütün hayvanlarda panik başlar Leylek hanımını çocuğunu alarak hemen ormandan kaçmaya başlar bunu gören kaplumbağa: - Hayırdır leylek kardeş nereye kaçıyorsun böyle diye sorar Leylek: - Ormana maliyeci geldi ondan kaçıyorum der Kablumbağa: - İyide seninle ne alakası var maliyecinin der Leylek: - Olurmu kablumbağa kardeş bende yazlık hanımda yazlık çocukta yazlık ben kaçmayımda kim kaçsın der Bunu duyan kaplumbağa kan ter içinde çocuğunu ve hanımını alarak ormandan kaçmaya başlar Bunu gören maymun: - Nere kaçıyorsun kablumbağa kardeş der Kablumbağa: - Ormana maliyeci geldi ondan kaçıyorum der Maymun: - İyide kablumbağa kardeş maliyeci ile senin senin işin olur diye sorar Kaplumbağa: - Olurmu maymun kardeş bende ev hanımda ev çocukta ev ben kaçmayımda kim kaçsın diye cevap verir Bunu duyan maymun çocukları ve hanımı alarak herkesten daha hızlı kaçmaya başlar bunu gören diğer hayvanlar sorarlar: - Hayırdır nereye kaçıyorsun maymun kardeş Maymun: - Ormana maliyeci geldi ondan kaçıyorum der Diğer hayvanlar: - İyide senin maliyeciyle ne işin olur diye sorarlar Maymun durur düşünür: - Sahi yav ben niye kaçıyorumki benim k*çım açık hanımın k*çı açık çocuğun k*çı açık |
|