Kuracağız Dedik..Kurduk..Tay-Yeap..:) |
10-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuracağız Dedik..Kurduk..Tay-Yeap..:)Star Haberin usta muhabiri Osman Terkan, mikrofonu aliyor, Eminonu ye gidiyor, soruyor Niye Eminonu derseniz Turkiye nin ozeti Istanbul, Istanbul un ozeti Eminonu dur Istisnasiz herkes Emin dir orada Zaten o nedenle Emin-onudur Hic kimse bilmiyorum demez! * - WikiLeaks nedir? - Kestane - Istiklal Marsimizi kim yazdi? - Fatih Sultan Mehmet - Cumhurbaskanimiz kim? - Bulent Arinc - Cumhuriyetimizi kim kurdu? - Demirel - Kaddafi kimdir? - Din alimi - Husnu Mubarek? - Yatir * (Mubarek lafini duydu ya, olsa olsa diye dusunup, turbe yapti Husnu yu iyi mi! Seytan diyor, bu cevabi vereni oraciga yatir) * - 28 Subat sureci ne zamandi? - 21-22 Subat taydi - Temmuz-Agustos gibiydi - Haziran - Yaz aylariydi - 12 Eylul de * - 12 Eylul darbesi ne zamandi? - Dilimin ucunda - 1980 darbesi ne zaman oldu? - Ha o mu, 1984 te * - Kibris nerede? - Karadeniz de - Emin misiniz? - Askerligimi orada yaptim * - Libya nerede? - Marmaris in karsisinda - Japonya nerede? - Italya Fransa taraflarinda - Suriye hangi bolgemizde? - Kuzey-Guney gibi * - Kac milletvekilimiz var? - Binin ustunde - 20 kadar * - TBMM ne demek? - Turkiye malzeme ofisi - HSYK ne demek? - Yuksek Secim Kurulu * Bazen itiraz ediliyor - Hep bilmeyene soruyorsun - Buyrun size soralim - Sor - HSYK ne demek? - Hastane sosyal * - AB ye uye miyiz? - 7-8 yildir - Turkiye nin nufusu kac? - 1 milyar - Turkiye hangi kitada? - Amerika kitasinda (Brezilya da diyen oldu) - Kac bolgemiz var? - Kuzey guney dogu bati - Kac ilimiz var? - 84 plaka gordum - Kanal Istanbul nedir? - Televizyon * Basbakanimiz onceki gun Zonguldak taydi Lafi evirdi cevirdi, taaa 1992 de kurulan, hatta logosunda bile 1992 yazan Karaelmas Universitesi ne getirdi * Kendi sordu Kendi cevapladi * - Zonguldak Karaelmas Universitesi ni kim kurdu? - 2007 de biz kurduk - Zonguldak ta universite var miydi? - Yoktu - Kuracagiz dedik - Kurduk Yilmaz OZDIL ( Alıntı ) |
|