Ses (İm) Duvardan Düştü… /… Kaldırın |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ses (İm) Duvardan Düştü… /… KaldırınSes (İm) Duvardan Düştü… /… Kaldırın - pardon,’seni seviyorum’ diyen bir ses buradan geçti mi acaba? - hayır bayan, görmedik bir adam çıplak sesle şarkı söylüyor, sesi üşeyecek diye çok korkuyorum bir kadın limanda günah çıkartıyor, günahları denizi kirletecek diye tedirgin oluyorum tut(ma) beni gece karanlığında şarkılara gebe kalıyorum - pardon, ’seni özledim’ diyen bir ses uğradı mı acaba buraya? - hayır bayan, uğramadı tutkularım çiçek verdi, kokusunu saldı satamadım biriktirdiğim dağ özlemlerini İsmet Teyze yaşasaydı söylerdi, anılarla nasıl başa çıkılacağını herkes ölüyor, sevdaların öldüğü gibi kandır(ma) sın beni şiirler, yokluğumu isimlendirmeye gidiyorum - pardon, ‘kadınım’ diyen bir ses bir not bıraktı mı acaba? - hayır bayan, bırakmadı cinayeti ellerim gördü bir de yüreğim gözlerim inanmaz yüze değmeyen bakışlara beni rahmine al ve yeniden doğur anne yanılgılarımın kapısını tekrar çalmayacağım kuş tüyü vaatlerde kaybettim gerçeğimi kandır(ıl) dığımı bırak unutayım - pardon, ’sen benim elma şekerimsin’ diyen bir ses sizde kaldı mı acaba? - hayır bayan, kalmadı yorgun turuncu açtı gözlerini, geceye tutundu kıskanmasın canım mavi, onu da unutmadı sır küpüdür şehvet bedenimde, kapıma dayan(ma) dı bacaklarım mecalsiz artık aşk sana kapıları açamayacağım diye korkuyorum - pardon, ‘artık bensiz bir yaşamın olsun’ diyen bir ses ağladı mı acaba? - hayır bayan, duymadık kanım çekiliyor dostlar ayrılıkların en dokunulmaz şahidiyim Pelin ONAY |
|