Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bahsetmeyın, fazla

Fazla Bahsetmeyın

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fazla Bahsetmeyın

Beden eğitimi dersimizin boş olduğu bir gün, arkadaşlarla baraber okulun kızlar soyunma odasında, cinlerle ilgili uzun uzun sohbet ettik bildiğimiz olayları, ürkütücü gerçek hikayeleri anlattık herkes gerçekten çok korkmuştu aramızdan bir arkadaş daha fazla devam etmeyelim dedi öğlenciydik, hava kararıyordu, üstelik kış ayındaydık bense biraz daha korkunç olması adına lambayı söndürdüm soyunma odasını ilk kez bu kadar tüyler ürpertici görüyorduk

yaklaşık 7 kişiydik küçücük odada çoğu kişi korktuğunu belli ediyor, birbirine yalvarır gözlerle bakıyordu ben devamlı yaşanmış hikayeleri anlatıyordum herkes soğuk ve karanlığın getirdiği rahatsızlığı bile unutmuş olaya kendini vermişti en sonunda yeter bu kadar dedim ve lambaları yakmaya karar verdim fakat lamba yanmıyordu o anda gerçekten çok korktuk ""kızlar lamba yanmıyor!"" dedim o anda herkes dönüp bana baktı ""atıyorsun!!"", ""aman sen de!! iyice korkuttun bizi"" gibi şeyler söylemeye başladılar

hemen odadan çıktım koşarak sınıfa gittim arkadaşlar arkamdan gelmişti ve herkesin günü aksiliklerle geçmişsonradan öğrendim benim günüm şöyle tamamlandı:

akşam eve gittim annemler bir yere yemeğe gitmişler evde yalnız kaldım salonda tv izlerken birden elektrikler kesildi ne yapacağımı şaşırdım hava çoktan kararmıştımutfaktan sesler duydum hemen mutfağa yönledim bir de baktım ki koca evde her yerin lambası gitmiş sadece sokak kapısının önündeki lamba açık kalmıştı!! sanki biri bana evden gitmemi söylüyor gibiydi hemen arkadaşımı aramaya karar verdim devamlı bir tıkırtı duyuyordum ve bu beni ç0k korkuttu

en sonunda beyaz bir cisimle karşı karşıya gelmemle elektriklerin gelmesi bir oldu onu gördüğüm anda çığlığı bastım telefon çaldı biri sesimi dinledi dinledi ve kapattı arkamda sanki sürekli bir şeyler dolaşıyor gibiydi ve birileri konuşuyordu duvarlarda çok korkmuştum kimseye haber vermeden sokağa attım kendimi evde duramazdım çünkü biri evde beni takip ediyor gibiydi arkamı döndüğüm anda bir şeyle yüz yüze kaldım düşüp bayılacağımı sandım ama bir şey beni takip ediyor peşimi bırakmıyordu bunu farkındaydım ellerim titremeye başlamıştı soğuktan olduğunu farkettim ve arkadaşıma uğradım o da değişik olaylar yaşamıştı beraber çok dua ettik ve yine bir telefon çok sessiz bir sesle: ""bilmediğiniz şeyleri konuşmayın"" dedi o gün bugündür adını bile anmam

Alıntı Yaparak Cevapla

Fazla Bahsetmeyın

Eski 10-09-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Fazla Bahsetmeyın

ya nedense hiç bir bakkaldan musallat haberi almadım "CİN" ler hakkında madem anınca gelicekler neden bakkalar sorun yaşamıo eminim bir çok insan eti cin istiodur yada ne biliyim etiyi basmalıydı cinler **** ne diğe bisküvimizi yapıp madara edionuz bizi derlerdi cinler öle salak sebeplerle insanlarla yüzgöz olmaz yalnızca yaşadıkları yerlere müdahale etmedin sürece çağırma olayını gerçti çağırman nerdeyse çok zordur zaten güvenle "CİN" diebilirsin hatta bu yazıyı okuorsa yanıma uğrasın bir "CİN" eskilerin sölediği hurafeler bunlar zaten dikkat edin tüm mistik ve diabolik olaylar zinciri köylerden çıkmadır yada bir arkadaşınız birşey anlatca zaman hep biz bigün eniştemin oğluyla köydeyiz mezarlığın önünden geçioruz repliğyle oscara adaydır

köylerde eski insanlar mantığı bir kenara bırakıp başka şeylerle olay yoprumladıkları için ve küçükten öle hikayelerle beyinleri dolduruldu için öle inandırırlar kendilerini zaten konunun senaryo olmadıda meçhul

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com