Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuğu, değmedi, eli, eline, erkek

Eline Erkek Eli Değmedi Ama 7 Çocuğu Var

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eline Erkek Eli Değmedi Ama 7 Çocuğu Var

İngiltere'de hiç bir erkekle ilişkiye girmeden 7 çocuk dünyaya getiren 43 yaşındaki Jill Hawkins, şimdi de 8 çocuğa hamile kalmanın hesaplarını yapıyor

Para karşılığı taşıyıcı annelik yapan İngiliz Jill Hawkins, hiç ilişkiye girmeden tam 7 çocuk dünyaya getirdi Bebek başına 25 bin dolar kazanan 43 yaşındaki kiralık anne, "Hamile kalmadan duramıyorum 8 çocuğu da doğurmak istiyorum" dedi

Para karşılığı taşıyıcı annelik yapan İngiliz Jill Hawkins, şimdiye kadar tam 7 çocuk dünyaya getirdi Kiralık anne, doğum başına 25 bin dolar alıyor

İngiltere'de hiç bir erkekle ilişkiye girmeden 7 çocuk dünyaya getiren 43 yaşındaki Jill Hawkins, şimdi de 8 çocuğa hamile kalmanın hesaplarını yapıyor Çocuğu olmayan aileler ya da doğum yapmak istemeyen kadınlar için profesyonel taşıyıcı annelik yapan İngiliz kadın, "Son doğumumu 2006 yılında gerçekleştirdim Bu son doğum diye düşünüyordum ancak hamile kalmadan duramıyorum Bir kez daha hamile kalıp 8 çocuğu dünyaya getirmek istiyorum" dedi "Evli değilim ve hiçbir zaman kendi çocuğumu doğurmayı, çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum" diyen Hawkins 7 kez başkasının çocuğunu taşıdı ve doğum başına 25 bin dolar kazandı Hemen hemen her doğumdan sonra depresyona giren kadın için doktorlar, "Başkasının bebeğini 9 ay taşıyıp doğurmak kolay bir iş değil Güçlü olmak lazım Bir de işin fiziksel yönü var Sürekli kilo alıp zayıflıyorsunuz" açıklamasını yaptı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com