|
|
Konu Araçları |
adobe, anlatımı, cs3, kullanılır, photoshop, resimli, varmıdır |
Adobe Photoshop Cs3 Nasıl Kullanılır? Adobe Photoshop Cs3 Resimli Anlatımı Varmıdır? |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Adobe Photoshop Cs3 Nasıl Kullanılır? Adobe Photoshop Cs3 Resimli Anlatımı Varmıdır?Adobe Photoshop CS3 Nasıl Kullanılır? Adobe Photoshop CS3 Resimli Anlatımı Varmıdır? Adobe Photoshop CS3 Nasıl Kullanılır? Adobe Photoshop CS3 Resimli Anlatımı Varmıdır? ilk olarak Photshop'umuzu açalımSol üst köşede File>Open resmimizi seçelimBen seçtim Animasyon penceremizi açalım photoshop'umuzdan yukardaki sekmelerden Windows'tıklayalım ve açılan menüden Animation'a tıklayalım Sağ alt tarafta resmimizin üzerinde sağ tıklayalım ve açılan menüden Duplicate Layer diyelim yani kopyasını oluşturalım ????: Animasyon penceremizden Duplicates selected frames tıklayım resmimizi çoğaltalımBen 6 yaptım sizde isterseniz 6 yapınız Ve şimdi geldi resmimizin üzerine yazımızı yazmayaSoldaki menüden TOOL (T) veya klavyemizden T tuşuna basalımResmimizin üstüne gelelim ve yazımızı yazalımBen WebHatti yazdım ve yine sol menüden Move Tool tıklayalım Animasyon penceremizde 2 resmimize tıklayalım ve sağ aşağıdaki menüye geçelim ve WebHatti yazısının yanındaki göze tıklayıp yazımızı resmimiz üzerinde göstermeyelim ve aynı işlemi 4 ve 6 resimlerde'de uygulayalım ve Play tuşumuza basıp Animasyonumuzun görünümüne bakalım Sizde benim gibi çok hızlı olduğunu düşünüyorsunuz sanırım biraz yavaşlatalımAşağıdaki Resimde gösterdiğim kutucuğa tıklayın ve Select All Frames tıklayalım yani bütün animasyonlarımızı seçmiş olalım Aşağıdaki resmi takip ederek aynen uygulayın İsterseniz Play diyerek bakabilirsiniz ve Animasyon yapımımızın son aşamasına Kaydetme işlemine Sol üst menüden File>Save for Web & Devces tıklayın Save ????: Değerli arkadaşlar Animasyonumuz bitti en basit bir şekilde anlatmaya çalıştım umarım faydalı olmuştur Sonuç: |
|