Berke Dincer - Kal Demeni Bekledim İnsanız Bizde Elbet , Bazen Akıl Şaşabilir |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Berke Dincer - Kal Demeni Bekledim İnsanız Bizde Elbet , Bazen Akıl ŞaşabilirBerke Dincer - Kal Demeni Bekledim Berke Dincer - Kal Demeni Bekledim İnsanız bizde eLbet , bazen akıL şaşabiLir İnsanız bizde eLbet , bazen akıL şaşabiLir KontroL kayboLur bazen , işte buna aşk denir Beni duyabiLeceğin tek yer , artık şarkıLar inan Dikkat et can yakar biraz serttir beLki ağLatabiLir Kal demeni bekLedim hep , bir Lafın bana yeterdi Git demeseydin sen bana eğer , inan bu can seni bekLerdi Şimdi eLde kaLan yoruLan bir kaLp ve akan gözyaşı var Hiç şüphen oLmasınki canım benim aşkımda,sevgim kadar kalp atışlarım,bu şarkını ritmi olsun sen dinle nefes aldığımn tek ıspatı,işte bu dizelerimde bir gün merak edersen beni olurda bir ihtimal bu şarkıyı dinle,yeter yaşıyorumdur ağlıyorsan kal demeni bekledim ben şimdi yanlızlık yakamda bir seni çok istedim ben resmin hala duvarımda Davetsiz misafir olarak girdim , umutsuz vakayım artık Merak etme kalıcı deqilim , daha fazla duramam artık Sonsuz hayaller vardı,hani birlikte yaşlanacaktk Böyle oLsun istemezdim , kader karşı koyamazdık yarınLarım meçhuL benim , beni düşünme unut gitsin Arada akLına geLirsem eqer , güzeL bir kaç anı dersin yaşadıqımız o anı , yaşadıqım acıyı , şarkı yaptım Sesini aç bi öyLe dinLe , eminimki hissedersin dagılmış gibimi görünür halim , boşver , hiç takma sen sahip olduqum ne gerçekki? gerçek aşkı aradım ben sende yoksun artık yanımda , yaşamam içn bir sebepte yok attığım adımların arkasında,çelme takacak düşmanlar çok Ben sennle açtm qozumu sennle buyudum senın qordum her acıyı , her sorunu senle çözdüm uykudan uyanıp , sana yazdım bak kalptekıler yne şarkı oldu çok uqraştm olmadı uzqunum ,bak qozler yne yşla doldu kal demeni bekledim ben şimdi yanlızlık yakamda bir seni çok istedim ben resmin hala duvarımda |
|