Sensin Benim Kaderim, Sensin Benim Çiçeğim, Senin İçin Ölürüm, Hoşgeldin Yeşil Gözlüm |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sensin Benim Kaderim, Sensin Benim Çiçeğim, Senin İçin Ölürüm, Hoşgeldin Yeşil GözlümSensin Benim Kaderim, Sensin Benim Çiçeğim, Senin İçin Ölürüm, Hoşgeldin Yeşil Gözlüm Sensin Benim Kaderim, Sensin Benim Çiçeğim, Senin İçin Ölürüm, Hoşgeldin Yeşil Gözlüm Sensin Benim Kaderim Sensin benim kaderim Sensin benim Çiceyim Senin icin Ölürüm, ben sensiz bir deliyim Hoşgeldin YEŞİL GÖZLÜM Benim hayatima Senden daha güzel görmedim, ben hayatimda Seni sevdim seveli sevdam belam basimda vermem seni ellere alem ustune kalsa guzeligin karsinda cikmiyorsun aklimdan asigim ben sana sen aglasan ben yasayamam Sensin benim kaderim Sensin benim Ciceyim Senin icin Ölürüm, ben sensiz bir deliyim bir ates yaktin GÜLÜM artik sönmek bilmiyor sana bakan gozlerim baskasini gormuyor sevdim deliler gibi kalbim bir tek seni istiyor Öyle bir sevdaki bu gonlum vazgecemiyor Seviyorum |
Sensin Benim Kaderim, Sensin Benim Çiçeğim, Senin İçin Ölürüm, Hoşgeldin Yeşil Gözlüm |
09-08-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sensin Benim Kaderim, Sensin Benim Çiçeğim, Senin İçin Ölürüm, Hoşgeldin Yeşil GözlümSensin Benim Kaderim Sensin benim kaderim Sensin benim Çiceyim Senin icin Ölürüm, ben sensiz bir deliyim Hoşgeldin GECE GÖZLÜM Benim :utan::utan::utan: |
09-08-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sensin Benim Kaderim, Sensin Benim Çiçeğim, Senin İçin Ölürüm, Hoşgeldin Yeşil GözlümSözLeri çook güzeL :) Paylaşımın için sağool |
|