|
|
Konu Araçları |
–, çeviri, lyrics, michel, pego, portekizcetürkçe, sözü, teló, şarkı |
Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego Lyrics Şarkı Sözü (Portekizce-Türkçe Çeviri) |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego Lyrics Şarkı Sözü (Portekizce-Türkçe Çeviri)Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego Lyrics Şarkı Sözü (Portekizce-Türkçe Çeviri) Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego Lyrics Şarkı Sözü (Portekizce-Türkçe Çeviri) Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego Lyrics Şarkı Sözü Portekizce Ai Se Eu Te Pego Nossa, nossa Assim você me mata Ai, se eu te pego, Ai, ai, se eu te pego Delícia, delícia Assim você me mata Ai, se eu te pego Ai, ai, se eu te pego Sábado na balada A galera começou a dançar E passou a menina mais linda Tomei coragem e comecei a falar Nossa, nossa Assim você me mata Ai, se eu te pego Ai, ai se eu te pego Delícia, delicia Assim você me mata Ai, se eu te pego Ai, ai, se eu te pego Türkçe Ah, yakalarsam Vay, vay Beni bu şekilde öldüreceksin Ah, yakalarsam Ah, ah, yakalarsam Tatlı, tatlı Beni bu şekilde öldüreceksin Ah, yakalarsam Ah, ah, yakalarsam Cumartesi diskoda Herkes dans etmeye başladı En sıcak kız yanımdan geçti Böylece cesaret aldım ve konusmaya başladım Vay, vay Beni bu şekilde öldüreceksin Ah, yakalarsam Ah, ah, yakalarsam Tatlı, tatlı Beni bu şekilde öldüreceksin Ah, yakalarsam Ah, ah, yakalarsam Michel Teló,Ai Se Eu Te Pego, Lyrics, Şarkı Sözü,Ai Se Eu Te Pego Lyrics,Ai Se Eu Te Pego Şarkı Sözü,anlamı,türkçesi,anlamı nedir,türkçesi nedir, |
|