Erzincan Tüketici Hakları Derneği Telefon Numarası |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Erzincan Tüketici Hakları Derneği Telefon NumarasıErzincan Tüketici Hakları Derneği Telefon Numarası ADRES : FEVZİ PAŞA CAD KAT:3 NO: 19 ERZİNCAN TEL : 0 446 214 77 55 FAKS : 0 446 214 77 58 |
Cevap : Erzincan Tüketici Hakları Derneği Telefon Numarası |
01-25-2015 | #2 |
Kayıtsız
|
Cevap : Erzincan Tüketici Hakları Derneği Telefon Numarasııkı ay once bır kaban aldımAldıgım fırma urunde herhangı bır sorun olursa gerı getırın sıze yardımcı olurum dedıBende urunu aldıktan bır ay sonra urunde sorun oldu ve urunu alıp fırmaya gıttımFırma sahıbı urunu alıp fabrıkaya gonderdı ve onbes gun sonra benı aradılarUrunde hata oldugunu yenı bır urun almamı ıstedılerBende fırmaya gıttım kendı bedenıme ve zevkıme uygun bırsey bulamadım paramın ıade edılmesını ıstedım bunun ımkansız oldugunu soyledı fırma sahıbıBende zorakı ve ıstemeyerk urunu almak zorunda kaldımBen paramı ıstıyorum buna hakkım var mı Benı bu konuda bılgılendırırsenız cok memnun olurum Saygılar derya ozkurt |
Cevap : Erzincan Tüketici Hakları Derneği Telefon Numarası |
01-28-2015 | #3 |
Kayıtsız
|
Cevap : Erzincan Tüketici Hakları Derneği Telefon Numarasıerzincan tüketici hakları diye forumunuz da borsamızın iletişim bilgileri yayınlanmaktadır bu bilgilerin sitenizden kaldırılmasını talep ediyoruz iyi çalışmalar Kaynak: http://www.forumdas.com/konu/erzinca...lefonu.192562/ |
|