Çapkın Erkek Sözleri |
09-07-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çapkın Erkek SözleriSözlerErkek: Bana isminizi bağışlarmısınız? Kadin: Neden? Sizin yok mu? Erkek: Size bir içki ısmarlayabilirmiyim? Kadin: Aslinda içkinin parasını direk alsam daha iyi olur Erkek: Ben bir fotoğraçıyım ve ne zamandir sizinki gibi bir yüz ariyordum Kadin: Ben de estetik cerrahim ve ne zamandir sizinki gibi bir yüz ariyordum Erkek: Sanirim sizinle daha önce bir kez çıkmıştık ya da iki kez Kadin: Sadece bir kez çıkmış olabiliriz, çünkü ayni hatayi ikinci kez yapmam Erkek: Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsunuz? Kadin: Sanirim doğarken sizin payinizi da ben almışım Erkek: Bu cumartesi benimle çikarmısınız? Kadin: Üzgünüm, bu cumartesi başım ağrıyor Erkek: Birçok erkeğin basini döndürüyor olmalısınız? Kadin: Siz de birçok kadinin midesini bulandiriyor olmalisiniz Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim Kadin: Nasıl gidiyormusunuz? Erkek: Size evlenme teklif etsem, ne cevap verirdiniz? Kadin: Bir sey diyemezdim muhtemelen, çünkü gülerken konusamam Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim? Kadin: Ben o filmi gördüm Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Kadin: Sizden saklaniyordum Erkek: Hayatim boyunca neredeydiniz? Kadin: Hayatinizin geri kalaninda da olacağım yer rüyalarınızdır Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüş gibiyim? Kadin: Evet, o yüzden artik oraya gitmiyorum Erkek: Bu koltuk bos mu? Kadin: Evet, ama oturursaniz bu boşalacak Erkek: Ne ile mesgulsünüz? Kadin: Kadin taklidi yapiyorum Erkek: Sizi çıplak görebilseydim çok mutlu ölürdüm herhalde Kadin: Ben sizi çıplak görseydim gülmekten ölürdüm herhalde RampaLarın UstasIyIm Gözlerinin HastasıyIm Bir Sana Bakarım Bir Hayaline Dalarım Güzelim Seni Bugun Gördüm Bugün Hayata Döndüm Takarım Senin Gibi Hatunu Koluma Çıkarım Caddeye Olurum 10 Numara |
|