Gözyaşlarım Ağlıyor |
02-02-2007 | #1 |
brave83
|
Gözyaşlarım AğlıyorUzaklardasın biliyorum,varlığım hala seni arıyor gözlerim sen bakıyor Sağ ve sol gözlerimden akan gözyaşlarım çenemde birleşince Gözyaşlarımda ağlamaya başlıyor ama onlar yaş akıtmıyorlar, onlar kokun oluyor ve bir hançer saplanıyor beynime İşte göz yaşlarım yine ağlıyor ve yine seni kokluyorum hasretinle Geleceksin biliyorum Bu defa sağ gözüm sen sol gözüm ben bakacak ağlamaya başlayacağım ve gözyaşlarım çenemde birleşecek işte o zaman sen ve ben buluşacağız gözyaşlarımda ağlamaya başlayacak ama onlardan yaş akmayacak onlar sen ve ben kokacak beynimize hançerler saplanacak ve bizi koklayacağız şaşkınlığımızla Ve sen gideceksin biliyorumgeri gelmemek üzere gözlerim ben bakacak çünkü; sen gitmiştin ebediyete, ağlamaya başlayacağım ve gözyaşlarım çenemde birleşecek onlarda ağlayacak ama yaş akıtmayacaklar, onlar ben kokacağım beynime senler saplanırken beni koklarken senin kokun sinmiş olacakki biz kokacağız sen yokken Aslında sen gelmeden,gelince vede gidince hepsinde gözyaşı oldum ve kalbime doğru akmaya çalıştım fakat başaramadım her kalbime doğru akmaya başladıkça irili ufaklı sağlı sollu gözyaşlarım senin yokluğunda üşüdüler ve yine senin yokluğunda başlangıçlarda son buldular ağladım, ağlıyorum, ağlayacağım hep deneyeceğim o kısa mesafede gözyaşlarımı üşürken taşımayı kalbime, belki geri gelmiyeceksin ama yarım bıraktığım seni sen yapacağım her seferinde |
02-02-2007 | #2 |
cidohuro
|
Sen abi bu kadr romantimiydin yav paylaım için sagolasın yani