Akla Zarar Buluşlar |
04-28-2009 | #1 |
yesimciwciw
|
Akla Zarar BuluşlarBu buluşlar akla zarar Bazıları var ki insanın "kardeş bunu neden icat ettin?" diyesi geliyor Mesela şu fotoğrafta gördüğünüz bardak, sevmediğiniz bir insanı hücceden götürmek için bire bir Romantikler için bir şemsiye Yağmurda bile ayrı kalamayız durumu yani "Kahvemi kurabiyeyle seviyorum ama kurabiyeyi tabağa koymaya üşeniyorum O zaman da kırıntılar yere dökülüyor ne yapmalıyım?" sorusuna cevaben bu bardak icat edilmiş olmalı Bunu icat eden arkadaşa bir soru Tepside o çıkıntılar varken, bardakları nereye koyacaksın Amaç boş tepsi taşımaksa o başka tabii Mucit kişi, malzemeden tasarruf mu etmeye çalışmış acaba? Yatak kavgasına son Herkesin yeri milimi milimine bellli Bu icat çocukların işine yarayabilir işte Karanlıktan korkan çocuklar gözünü açınca ışık da otomatik olarak açılıyor Otomatik sallama çay tutacağı! Biraz fazla mı üşengeç olduk ne? Merdiven boş boş duracağına bir işe yarasın Hem ekmek kızartıcı, hem çaydanlık "Banyoda şarkı söylemeyi seviyorum Ama mikrofonum yok" diyorsanız, buyrun size mikrofon Aynı zamanda yıkanmaya da yarıyor Yaşasın, artık elimden bardaklar düşmeyecek Vakit nakittir değil mi! Ya da bir taşla iki kuş vurmak buna denir Uyurken yaylanmak isteyenlere özel!
04-29-2009 | #3 |
yesimciwciw
|
Cevap : Akla Zarar BuluşlarSağol Arkadaşım :)
04-29-2009 | #4 |
delishhhh
|
Cevap : Akla Zarar Buluşlarçok muhteşem buluşlar |
Cevap : Akla Zarar Buluşlar |
04-29-2009 | #5 |
yesimciwciw
|
Cevap : Akla Zarar BuluşlarTeşekkürler:)
05-19-2009 | #7 |
TiFus
|
Cevap : Akla Zarar BuluşlarTek Kelimeyle MUHTEŞEM İki Kelimeyle OLAĞAN ÜSTÜ Üç Kelimeyle DAHA İYİSİ OLAMAZ |
05-19-2009 | #8 | |
1907merve
|
Cevap : Akla Zarar BuluşlarAlıntı:
05-21-2009 | #9 |
_filiz_
|
Cevap : Akla Zarar Buluşlar=)=) paylaşım için teşekkürler çoooooookkk güzel |
05-21-2009 | #10 |
coolbastı