Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Anketler

Oylama: Çocukların Panzerlere Ve Polisi Taşlaması
Oylama Ayarları
Çocukların Panzerlere Ve Polisi Taşlaması

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocukların, panzerlere, polisi, taşlaması

Eski 04-27-2009   #1
Gözyaşı

Geçtiğimiz gün içersinde polise ve panzerlere taşlayan çocuklardan biri dipçikle yaralandı ve polis görevinden alındı peki polisin suçu ne görev için oradaydı bence burada suç çocukta devletin aracına zarar veriyor ve polisi taşlıyor bu suç değilmi dayağı haketiyor bence polis iyi etti öteki çocuklarda ibret alır sizin görüşleriniz nedir bu konuda

Cevap : Çocukların Panzerlere Ve Polisi Taşlaması

Eski 05-08-2009   #2
bonsoir

Polis e hak veriyorum aslında oraya o çocukları süren korkaklar suçluÇocukları aileleri gözetmeliSonuçta poliste görevini yapıyor
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-08-2009   #3
KRDNZ

Ne polis ne de çocuklar suçlu bence Suç ailelerde diye düşünüyorum Çocukların işi oyun oynamaktır ders çalışmaktır ne işleri var ki oralarda

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-09-2009   #4
Gözyaşı

Alıntı:
KRDNZ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ne polis ne de çocuklar suçlu bence Suç ailelerde diye düşünüyorum Çocukların işi oyun oynamaktır ders çalışmaktır ne işleri var ki oralarda
Aileler çocuklarını ne kadar takip edebilir ki belli bir süreden sonra çocuklar bıkkınlık veriyor küçükler hep yaramaz oluyor tamamda illa her denilen şeyi yapmak zorunda mı oyun oynamak yerine böyle taşlamalara giderlerse bence çocuklarda suç vardır demek

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com