Amerikan Replikleri Ve Türkçe Karşılıklar |
03-15-2009 | #1 |
Aragorn561
|
Amerikan Replikleri Ve Türkçe Karşılıklaramerikan: hey dostum burda bir problem mi var ? turk: noluyo lan burda ? amerikan: nasil gidiyor mike turk: nabiyon lan amerikan: korkarim seni oldurecegim turk: salavat getir lan amerikan: hey steve neden kendine bir icki koymuyosun turk: la suleyman kap iki bira gel bakim hemen amerikan: lanet olsun sana christine ! turk: allah belani versin nurcan ! amerikan: tanri askina brad kes sesini artik turk: allahim sabir ver sus lan yeter amerikan: help me please turk: baksana lan !! amerikan 1 : dante nin bu kitabini okudun mu micheal amerikan 2 : aaa evet gercekten edebi degeri olan bir calisma turk 1 : abi da vinci sifresini okudum super turk 2 : lan birak ! iyice entel dantel oldun basimiza amerikan: hey jery gel pizza ye dostum turk: jery gel lan buraya mis gibi menemen yaptik amerikan: (ses cikarmadan el işaretiyle) sen oraya sen buraya sessiz olun turk: daliyoruz haydaaaaaaaaa !!!