|
|
Konu Araçları |
activewater, bosch, bulasik, çelik, makinesi, silence, sms69t78, super |
Bosch SMS69T78 Activewater Super Silence Bulasik Makinesi Çelik |
09-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bosch SMS69T78 Activewater Super Silence Bulasik Makinesi ÇelikBosch SMS69T78 Activewater Super Silence Bulasik Makinesi Çelik Performans ve Tüketim Değerleri Enerji sınıfı: A+++ Kurutma performansı: A Eko 50 programında: enerji tüketimi 071 kWh Eko 50 programında su tüketimi: 7 l Test referans programı: Eko 50 Yıllık ortalama 280 yıkamada 205 kWh enerji tüketimi ?Eko 50 programında yıllık su tüketim değeri: 2053litre (standart: 280 yıkama) Gerçek tüketim kullanıma bağlı olarak değişebilir Ses seviyesi:44 dB(A) re 1 pW kapasite: 13 kişilik Program / Opsiyonlar 6 program: Auto 65-75 °C, Auto 45-65 °C, Auto 35-45 °C, Eko 50 °C, Hızlı 45 °C, Ön Yıkama 4 özel fonksiyon: Shine&Dry, IntensiveZone, varioSpeed zaman kısaltma (program sürelerinden %50'' ye varan oranda tasarruf), HygienePlus (Hijyen opsiyonu) Automatik yıkama programlarında kirlilik derecesine göre su tüketimi 6-17 l arası değişiyor 5 ayrı yıkama sıcaklık derecesi Yıkama Teknolojisi ve Sensörler Zeolit kurutma teknolojisi AquaSensor, Yük sensörü 5 ayrı yıkama sıcaklık derecesi DosageAssist (Akıllı dozaj yardımcısı) Deterjan otomatiği (Auto3in1) ActiveWater hidrolik sistemi Tasarruflu su yönetim sistemi Kendi kendini temizleyen 3 kademeli filtre sistemi Sepetler VarioFlexPlus sepetler VarioDrawer (çatal bıçaklar için 3 sepet) Tutma kulplu XXL gümüş sepetler Rackmatic - yüksekliği ayarlanabilir üst sepet Katlanır raf, üst sepette: 6 Katlanır raf, alt sepette: 6 üst sepette bardak rafı: 2 adet alt sepette bardak rafı: 2 adet Ekran ve Kullanım EmotionLight - Kapak açıkken yanan mavi ışık anti-fingerprint yüzey LCD panel Kırmızı panel ışıkları kalan zaman göstergesi başlama zamanını erteleme özelliği: 1-24 saat program bitiminde sesli sinyal LED''li parlatıcı göstergesi eksik tuz göstergesi program bitiminde sesli sinyal Güvenlik AquaStop çocuk emniyet kilidi Diğer Bilgiler anti-fingerprint yüzey Ürün ölçüleri (YxGxD): 845 x 60 x 60 cm Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyaty - 03092012 2575,40 TL |
|