Görsel Eğitim Sql Server 2008 Eğitim Seti |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Görsel Eğitim Sql Server 2008 Eğitim SetiGörsel Eğitim Sql Server 2008 Eğitim Seti SQL Server 2008 açıklaması; Dünyada en yaygın veritabanı programı olan SQL server’ın 2008 versiyonu eğitimi kullanıcılara ihtiyaçları olan tüm işlemlerin nasıl yapıldığını en ayrıntılı biçimde uygulamalı olarak anlatılmıştırAyrıca bu veritabanının , Delphi, C#, Visual Basic, Basicnet dilleri ile nasıl haberleştiği ayrıntılı ve uygulamalı olarak gösterilmiştir Ön Tanimlama Sql Server'a Baglanti(01) Sql Server'a Baglanti(02) Menü Anlatimi Veri Tabani Olusturma ve Silme Tablo olusturma Veri türleri bölüm 1 Veri türleri bölüm 2 Komutla tablo olusturma ve silme Komutla tablo olusturma ve silme Primary key Identity Komutla identity özelliginin eklenmesi Tabloya kayit girme Kayit silme Kayit güncelleme Kayitlari listeleme Sartli Veri listeleme And, Or kavramlari bölüm 1 And, Or kavramlari bölüm 2 Max,min ve count kavramlari Karsilastirma operatörleri Takma adlar Sum ve avg komutlari Between kullanimi District kullanimi In kullanimi Like kullanimi Siralama metotlari(Order by) Tablo adinin ve veritabani adinin degistirilmesi Tablo iliskileri bölüm 1 Tablo iliskileri bölüm 2 Trigger bölüm 1 Trigger bölüm 2 Union kullanimi View Ag üzerindeki sql server'a baglanmak Alinan yedegin geri yüklenmesi Export data Import data Kullanici tanimlamak Script olarak yedek alma Sql server'i uzaktan paylasima açmak Veritabaninin sifrelenmesi Yedek alma Transact SQL Break Continue All Reporting service SQL Agent SQL ile delphi dili haberlesmesi SQL ile C# dili haberlesmesi SQL ile Visual Basic Haberlesmesi SQL ile Basicnet Dili ile haberlesmesi C Sharp ile sql işlemleri C Sharp ile view ve procedure kullanımı Delphi ile Query kullanımı Delphi ile SQL işlemleri Delphi ile veri işlemleri Delphi ile view ve procedure kullanımı Vbnet ile SQL işlemleri Vbnet ile view ve procedure kullanımı Visual Basic ile sql işlemleri Visual Basic ile veri işlemleri Visual Basic ile view ve procedure kullanımı Exists Expect kullanımı intersect kullanımı Not kullanımı Rastgele veri çekmek Select case kullanımı T sql değişkenler T sql 'e giriş T sql if-elseif-else bölüm 1 T sql if-elseif-else bölüm 2 Top kullanımı While kullanımı Veri türleri bölüm 1 Veri türleri bölüm 2 Ağ üzerindeki sql server'a bağlanmak Alınan yedeğin geri yüklenmesi Export data Import data Kullanıcı tanımlamak Script olarak yedek alma Sql server'ı uzaktan paylaşıma açmak Veritabanının şifrelenmesi Yedek alma Stored procedure bölüm 1 Stored procedure bölüm 2 Tablo ilişkileri bölüm 1 Tablo ilişkileri bölüm 2 Between kullanımı District kullanımı In kullanımı Like kullanımı Sıralama metotları(Order by) Stored procedure bölüm 1 Stored procedure bölüm 2 Tablo adının ve veritabanı adının değiştirilmesi Tablo ilişkileri bölüm 1 Tablo ilişkileri bölüm 2 Merge-Matched-NotMatched Group By-Having Şartlı Veri listeleme Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02092012 79,99 TL |
|