2 Kıtalık Bayram Şiirleri |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
2 Kıtalık Bayram ŞiirleriBayram Şiirleri kısa Bayram Şiirleri 2 Kıtalık Bayramlık Koyunlar keçiler ve koçlar için Ne kadar bayramsa Kurban Bayramı Bu barış var ya, bu barış Cephedekiler için o kadar barış Can Yücel Bayram Ziyareti Dedem bizi bekler gözleri yolda Nenem baklava açar elleri nurla Ziyaret etmek güzel yoldaşlarınla Bayram bitecek yine üzüleceğiz Şekerler bitecek yiyemeyeceğiz Günler geçtikçe büyüyeceğiz Bayramlar bitmecek sevineceğiz Şeyda Er Cumhuriyet Olmasaydı cumhuriyet, Ne yapardı bu millet Özgürlüğün tadında, Hayat olmazdı elbet Gönülden söylüyorum, Atamı çok seviyorum, Her 29 Ekim’de, O’nu çok özlüyorum Cumhuriyet Sevinci Cumhuriyet sevinci Sardı bütün vatanı, İyi bilelim gençler Çok özeldir anlamı Duysun bütün dünya Bu mutlu günümüzde, Sen rahat uyu atam Gençlik senin izinde 23 Nisan Atamızdan armağan Bu mutlu gün bize Sevinsin her türk Bu bayram hepimize Biz çocuklar buradayız Hep gülüp oynamalıyız Atamız bize verir bayram Biz bu bayramı kullanmalıyız Burcu Çarıkçı 23 nisan Geldi 23 nisan Herkez sevinçli olsun Erken kalkıp gidin okula 23 nisanınızı kutlayın Giderim oyunlar oynarız Yürüş yaparız Güzel şeyler yaparız 23 nisan çok güzel |
|