Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
facebookta, paylaşılacak, sözler

Facebookta Paylaşılacak Sözler

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Facebookta Paylaşılacak Sözler

Facebook Sözleri

Facebook için güzel sözler

Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti

Insanlarla yüz yüze konuşarak her sorunu halledebilirsın Ama bazı insanlar gelir önüne , hangi yüzüne konusacağını bilemezsin!

Sesini değil , sözünü yükseltmeli insan! Çünkü gök gürültüleri değil , yağmurlardır yaprakları yaşatan!

Şeytan ona uymamız için bize yalvarıyor Peki biz çok iyi insanlar olduğumuz için mi onu kıramıyoruz?

"Aşk bazen yeni çıkan bir filmin fragmanı gibidir Görebileceğin tüm güzellikler yalnızca tanıtımda verilir"

Biz düşüncelerimizi çoğu zaman omuzlarımızda taşırız

Ayıp olan, bir düşünceyi gizlemek değil, o çeşit bir düşünceyi edinmektir

Düşünceler insana keyifleri istediği zaman gelirler; benim keyfim istediği zaman değil

Her insanın iradesi dışında binlerce kötü düşüncesi olabilir

Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla bir şey düşünmüyor demektir

Herkes benim düşünceme katılırsa, yanılmış olmaktan korkarım

İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur

Biten neydi acaba diye hep düşünüyorum, o kadar çok soru var ki beynimde

ikimizde aynı şeyi düşünüyoruz; sen kendini, ben seni

Yemek koyulurken, “bu kadar yeter” dedikten sonra mutlaka bir kaşık daha yemek koyan kişiye ‘anne’ denir Ve o herşeye değerdir

Çaya batırdığım bisküviyi düşürmeden ağzıma atmak için yaptığım hırsı hayatımın diğer hiç bir kısmında yapmıyorum

Sevmek suçsa cezamı çekerim, git diyorsan çeker giderim, yeterki beni unut deme işte o zaman biterim

Ölümü hatırladım yine dün gece, hayatın değerini daha iyi anladım sevdiklerim bir bir gidince

Seni bir an bile olsun görebilmek beni mutlu ederken başkasının bir saniye görmesi beni kahreder

Kaderim bu elden ne gelir, yaşamaksa bu başa gelen çekilir

İki kötü alışkanlığım var biri sigaram diğeri sensizlik

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com