Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
amacı, eğitim, gönüllüleri, türkiye, vakfının

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfının Amacı

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfının Amacı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Okulları

TEGV etkinlik noktaları

TEGV'in Türkiye geneline yayılmış 86 Etkinlik Noktası her gün kapılarını çocuklarımız için açıyor Ülkemizin 36 ilinde faaliyet gösteren 10 Eğitim Parkı, 52 Öğrenim Birimi, 21 Ateşböceği ve 3 İl Temsilciliği'nde çocuklarımıza eğitim desteği veriyoruz Tüm TEGV Etkinlik Noktaları, bütün çocukları kucaklayan, güler yüzlü, sıcak, donanımlı ve aktif öğrenme ortamları sunuyor Geniş alanlarda kurulu olan Eğitim Parklarında çok yönlü bir eğitim desteği için gereken kapalı ve açık alanlar bulunuyor Öğrenim Birimleri, daha küçük ölçekli olmakla birlikte, temel eğitim etkinlikleri ve bilgisayar eğitimi için standart altyapıya sahip Ateşböceği Gezici Öğrenim Birimleri ise, Eğitim Parkı ve Öğrenim Birimi bulunmayan yerlerde, ilköğretim okullarının bahçelerine konuşlanarak çocuklarımıza eğitim desteği götürüyor

TEGV, Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan protokol kapsamında ilköğretim okullarının sosyal etkinlik saatlerinde eğitim etkinliklerini çocuklara ulaştırıyor ve Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Toplum Merkezleri ile işbirliklerini sürdürüyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com