09-02-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfının Amacı
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Okulları
TEGV etkinlik noktaları
TEGV'in Türkiye geneline yayılmış 86 Etkinlik Noktası her gün kapılarını çocuklarımız için açıyor Ülkemizin 36 ilinde faaliyet gösteren 10 Eğitim Parkı, 52 Öğrenim Birimi, 21 Ateşböceği ve 3 İl Temsilciliği'nde çocuklarımıza eğitim desteği veriyoruz Tüm TEGV Etkinlik Noktaları, bütün çocukları kucaklayan, güler yüzlü, sıcak, donanımlı ve aktif öğrenme ortamları sunuyor Geniş alanlarda kurulu olan Eğitim Parklarında çok yönlü bir eğitim desteği için gereken kapalı ve açık alanlar bulunuyor Öğrenim Birimleri, daha küçük ölçekli olmakla birlikte, temel eğitim etkinlikleri ve bilgisayar eğitimi için standart altyapıya sahip Ateşböceği Gezici Öğrenim Birimleri ise, Eğitim Parkı ve Öğrenim Birimi bulunmayan yerlerde, ilköğretim okullarının bahçelerine konuşlanarak çocuklarımıza eğitim desteği götürüyor
TEGV, Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan protokol kapsamında ilköğretim okullarının sosyal etkinlik saatlerinde eğitim etkinliklerini çocuklara ulaştırıyor ve Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Toplum Merkezleri ile işbirliklerini sürdürüyor
|
|
|