Depar Ceset Şarkısı Sözü |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Depar Ceset Şarkısı SözüDepar Ceset Sözleri Odanın karanlığında oturdum yalnız başıma Saatin tiktağı var sadece kulağımda Ne bir telefon zili, ne de kapıda insan gölgesi Merak ediyorum yine bu gece yalnızım niye? Göğe çığlık atmak daha kolay ağlamaktan bazen İnsanla dolu bir mekanda daha da yalnızım neden ben? Kimse sesimi duymaz mı? Yalnızım Ağır yalnızlığım bir ceset gibi! Kimse iyileştiremez mi bu bedeni? Buz gibi, hacmi geniş, hareketsiz Elimde olmayan sebepler, planlar neden hiç işlemez? Hayaller dipte şimdi, yoğunluk fazlaymış Silinemeyen bir geçmiş, karanlık gelecek Hayallerim kokuyor, bedenim buz gibi Kıpırdamak istemem şu an Bu benim son çekişim Ağır yalnızlığım bir ceset gibi! Göğe çığlık atmak daha kolay ağlamaktan bazen İnsanla dolu bir mekanda daha da yalnızım neden ben? Kimse sesimi duymaz mı? Yalnızım Ağır yalnızlığım bir ceset gibi! Silinemeyen bi geçmiş, karanlık gelecek Hayallerim kokuyor,bedenim buz gibi Kıpırdamak istemem şu an, bu benim son çekişim Ağır yalnızlığım bir ceset gibi! |
|