Seni Cok Özledim Anne.. |
02-26-2009 | #1 |
su perisi
|
Seni Cok Özledim Anne..Seni öyle cok özledimki be Anne, Bu dünya cok bana Anlayamiyorum artik hic kimseyi, Riya dolu,sahtekarlik dolu, Sözler sahte,sevgiler sahte, Dostlar sahte,sevgililer bile sahte, Bana göre degil be Anne burasi, Ac koynunu ac koynunu be Anne ben yanina geleyim Yanina geleyim, Burasi yalan bir dünya Anne, Yalan dünyadan, Gercek dünyaya, Ordanda kalbine ineyim Ac koynunu be Anne Cok yalvardim Allahima, Al benide gercek dünyana, Annemin yanina Dinlemedi be Anne, Sen söyle Anne kizim yanimda olsun de Beni dinlemedi Anne, Sen yakinsin ona anlat kizim gercek dünyayi istiyor de Kaldiramiyormus hic birseyi, Cok yorgunmus koynuma alayim de Hadi Anne hazirliklarini yap, Koynunda bana artik yer ac Sana kavusayim bir an önce, Sarilayim sana kokunu icime cekeyim Ben cok yorgunum be Anne artik dinleneyim Anne ne olur seni sadece rüyalarimda degil, Hep yanimda göreyim Seni cok özledim be Anne Semiha Efe -Alıntı |
Cevap : Seni Cok Özledim Anne.. |
02-26-2009 | #2 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Seni Cok Özledim Anne..Anacığım sağAma uzaktaÖlmeden analarımızın kıymetini bilelim,hayat çok kısaEmeğine sağlık arkadaşım |
02-26-2009 | #3 |
Gözyaşı
|
Cevap : Seni Cok Özledim Anne..Benide al yanına paylaşım için sağol hüzünlendim biraz :(
02-26-2009 | #4 |
su perisi
|
Cevap : Seni Cok Özledim Anne..Canım benim Sevgili Gözyaşım, Annen için tekrar tekrar başsağlığı diliyorum Allah sabrını verir inşallahHayata kahretmemek gerek canım benim Daha sende yuva kurup annen gibi baban gibi sende evlat yetiştireceksinKolay gelsin |
02-26-2009 | #5 |
bonsoir
|
Cevap : Seni Cok Özledim Anne..çok çok çok teşekkürlerr çok güzel bir paylaşıdıı |
02-26-2009 | #6 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Seni Cok Özledim Anne..emeğine sağlk sevgili su perisi :'( |
02-27-2009 | #7 |
suskun
|
Cevap : Seni Cok Özledim Anne..Seni çok özledim be anne:(:( Duygularıma hakim olamadımBende annecimden çoğu zmaan uzak kalıyorum eğitimim dolayısıyla Teşekkürler sevgili su perisi:)