Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aile, askere, eğitim, içi, karşı, şiddete

Askere Aile İçi Şiddete Karşı Eğitim

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Askere Aile İçi Şiddete Karşı Eğitim

TSK dan 'askere aile içi şiddete karşı eğitim

Askere aile içi şiddete karşı eğitim

Türk Silahlı Kuvvetleri, silah altına alınan erlere terhis olacakları güne kadar yaşamları boyunca gerekli olan konularda eğitim veriyor

TSK erlere terhis olacakları güne kadar aile içi iletişim, ailede şiddetin önlenmesi, insan hakları, kişisel hak ve özgürlükler, demokrasi, yanı sıra üreme sağlığı ve aile planlaması eğitimi veriyor

Genelkurmay Başkanlığı yetkililerinden alınan bilgilere göre erbaş ve erlere, hayatları boyunca gerekli olacağı değerlendirilen 9 ayrı konuda eğitim veriliyor

Askerler Yurt sevgisi eğitimi kapsamında, insan haklarının önemi, uluslararası gelişimi, hak ve özgrüklükler, uluslararası insan hakları kuruluşları ve sözleşmeler hakkında bilgilendiriliyor

Aile içi şiddetin önlenmesine yönelik eğitim konusunun alt başlıklarında aile içi iletişim, ailede şiddetin önlenmesi, kadınlara uygulanan toplumsal baskılar, töre cinayetleri ve kadın erkek eşitliği konularında eğitim veriliyor

Üreme sağlığı projesi kapsamında yürütülen eğitim faaliyetleri içerisinde aile planlaması yöntemleri, akraba evliliğinin sakıncaları ve zührevi hastalıklar ve bulaşma yolları konularında eğitim veriliyor

AA

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com