Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bağlı, kezman, zicoya

Kezman Zico'ya bağlı..

Eski 01-23-2007   #1
rebellious23

Kezman Zico'ya bağlı..

Sol ayak tendonunda 2 haftadır ödem bulunan Fenerbahçe'nin Sırp golcüsü Mateja Kezman'ın sakatlığı tamamen geçtiği bildirilirken, futbolcunun Kayseri Erciyesspor maçında oynayıp oynamayacağı Zico ile yapacağı görüşmeden sonra belli olacak

Sol ayak tendonunda 2 haftadır ödem bulunan Sırp futbolcunun sakatlığı tamamen geçti Antalya kampında sakatlığı yüzünden takım ile birlikte çalışma fırsatı bulamayan golcü futbolcu takımdan ayrı olarak sürekli salonda çalışmalarını sürdürmüştü

Teknik Direktör Zico, İyileşen Sırp futbolcu'yu Kayseri Erciyesspor maçında yedek kulübesinde oturtmayı planlıyor İdman eksiğinin yanısıra Sırp futbolcunun Antalya'da yapılan hiç bir hazırlık maçında forma giymemesi yüzünden Zico bu futbolcunun yerine ilk 11'de Devid'i oynatmayı planlıyor Brezilyalı hoca aynı zamanda Az Alkmaar maçlarını da düşünerek Deivid'i her maçta görevlendiriyor Bilindiği gibi Kezman ve Semih'in UEFA'da kart cezalısı durumda bulunuyor

KErciyesspor karşılaşmasında oynamak isteyen Mateja Kezman ise sakatlığıını tam olarak geçtiğini söyledi Kezman "Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum Hiçbir ağrım kalmadı Ben tabii ki oynamak istiyorum Ama takım ile belli bir süre çalışamadım Bu akşam antremanda kendimi görme fırsatı bulacağım Zico ile görüşmem gerekiyor Oynayıp oynamayacağım bu görüşmeden sonra belli olacak" diye konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com